Smom 1tosbikannesi bende geçen hafta hamile olduğumu öğrendim beta değerim 260 çıktı şuan kal haftalığım bilmiyorum kese için pazar günü bel dedi
1tosbikannesi Smom son adet tarihine göre hesaplanıyor canım haftası ama geç döllenme olunca haftası değişebiliyor 🌸
1tosbikannesi Smom benim son adet tarihim 30 kasım yumurtlama takip etmedim aralık ayında adet olmadım o zaman da hamile değildim o yüzden benim hafta hesaplamamı doktor 12. haftada yapacak ikili testten sonra 🌸
JrRu 1tosbikannesi ay sizin postlarınızı takip etmeye başlamıştım belki hamileyim postu açarsınız diye çok sevindim aynı zamanda da çok şaşırdım yükselip alçalması ve tekrar yükselmesi Allahın işi 💖 sağlıcakla kavuşun inşallah 🥲💓💓
1tosbikannesi JrRu amin inşallah çok teşekkür ederim 🌸 Rabbime şükürler olsun bir mucize gibi adet görmeden hamile kaldım 🥹
1tosbikannesi imcakir amin inşallah çok teşekkür ederim 🌸 Rabbim seninde kucağına almayı nasip etsin sağlıkla canım benim 🥹
Ark 1tosbikannesi ay canım çok mutlu oldum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende kayip verdim şuan senin gibi ye i gebeyim bu mutluluğu endişeyi iyi bilirim içini rahat tut hiç kötü şeyler getirme hemde hiç saglikla kucagimiza alalim inşallah
1tosbikannesi Ark amin inşallah insan ister istemez korkuyor ama geçecek kalp atışı duyunca 🌸 Rabbim sana da kucağına sağlıkla almayı nasip etsin canım benim
GEBES3 1tosbikannesi çok sevindim allahım sağlıkla kucağınıza aldırsın dualarınıza bizi de ekleyin 🫠🫶🏻
1tosbikannesi GEBES3 çok teşekkür ederim 🌸 Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın sizinde inşallah dualarım sizinle 🌸