Anne1214 Kızlar öğleden sonra demir serumu taktırmaya gidicem aç mı olmam lazım tok mu farkediyormu yaniii
Baby_B Anne1214 demiriniz kacti? Benim 7 ydi ilaci 2 ye cikardik 1 ay oldu 2 tane iciyorum günde Suan kac bilmiyorum ama üsümelerim gecti Serumu kac olurza veriyolar
Minnakpopus Anne1214 yarım saatte bitiyo. Yarım saat falanda müşahedede bekletiyorlar yan etki yaparsa diye
Ozl3434 Baby_B 4 altı olunca veriyorlar bende geçen hafta 1 doz taktırdım cuma günü 2. Dozu taktıracağım. 36 haftalığım
Anne1214 Baby_B 1 ay önce 3.2 ydi sabah akşam ferrum kullanıyordum tabi bide pekmez kuru siyah üzüm takviye yaptım 8.6 olmuş bi ayda doktorum acile git taksınlar dedi acil deki doktorlar gerek duymadı takmadılar bugün ilaçlarına devam et dediler
Eylul41 Baby_B benim demirim 89 ferrittin 26 ikiside oldukça iyi ama hemoglobin 10.5 biraz düşük genede takilacak haftaya serum sezaryanda sıkıntı yasamamak adina doktorlarim ikiside taktiralim hizlica yukselir hemoglobin dediler
Ozl3434 Baby_B evet ama bende bekarlıktan olan bi anemi mevcut yetersiz kalıyordu gebelikten öncede senede bi kez mutlaka demir serumu alıyordum zaten