hilalccc Kızlar detaylı ultrason için radyolojiye giden oldu mu doktorum perinatoloji önerdi bı kadın doğum uzmaninin gözünden bakılması daha iyi diye ama tanıdığım bı dotkor da radyolog ona mı gitsem kararsizim
Gizemnur1111 hilalccc benim doktorumun önerdiği doktora gittim radyoloji uzmanıydı gayet detaylı baktı her noktasına 40 dakika kadar sürdü çok ilgiliydi doktor tavsiye ettiği için gittim her radyoloji uzmanı aynı mı bilmem tabi ki
Aslaninannesi_ Benim hastanemde radyoloji vardı ama doktorum hayır perinatoloji görsün dedi perinatoloji uzmanı kendi alanında daha detaylı inceleyecek
hilalccc Aslaninannesi_ bı sorun mu gördü yoksa benim doktorum gibi bı kadim dogum uzmanı olan perinatoloji in gözünden bakılması mi daha iyi dedi size
Ervaidil hilalccc evet canım doktorum yönlendirmişti 1 saate yakın sürdü görmediği yerlerde yürüyüş yaptırdı tatlı birşeyler yiyip tekrar baktı
Aslaninannesi_ hilalccc perinatoloji uzmanının görmesi daha iyi dedi göbek kordonundaki damarları bile tek tek inceliyorlar parmaklarını tek tek sayıyorlar bence de işi uzmanına bırak canım
hilalccc Gizemnur1111 ya eltim görümcem falan çevrem o radyologa gitti çokta memnun kalmışlar eltim yeni doğurdu 40 dk falan baya detaylı bakmiş
Gizemnur1111 hilalccc bende giderken kararsız kaldım perinotolog daha iyi dedikleri için ama çevreniz de memnunsa bence gidebilirsiniz