Sirin_adas Kaç dakik ayryla gelen sancıyı cidiyr alıyoruz yani dogum sancısı oluyormu ben 35+2 yim dun geceden beri sırtıma ve kasıklarıma giren agrıyı anlatamm okadar kotu ki sık sık geliyor
KumpirsMom Sirin_adas bence bu farkı merak ediyorum hem üstte dursun hemde bende bilgi sahibi olayım 😂
Merve_kucuk Sirin_adas 5 dakika da bir düzenli sancınız olması gerekiyor. Suyunuz gelirse aniden hiç beklemeden gidilmesi gerekiyor çünkü bebeğiniz enfeksiyon kapabilir.
Mirayy_21 Sirin_adas suyun gelince doğum başlamış oluyor geldiği gibi hemen hastaneye gitmen lazım sancın da 5. Dk da 1 diye biliyorum
tinkerbell18 Sirin_adas suyun gelmedne gitmen lazım suyum gelince doğum çok hızlı gerçekleşebilir. Sancılar şiddetli ve düzenli 5 dakika da bir olunca gitmek en mantıklısı bence
Mommywolf Sancın yoksa bile suyun geldiyse aniden hemen gitmen gerekiyor. Bu haftalarda yalancı sancı olabiliyor. 5 dk da 1 gelen nefesini kesen sancı doğum sancısıdır. Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah 🫶
Merve1609 Sancıyı olabildiğince evde çekin hele ki ilk doğumsa zor geliyorlar boşuna hastanede sürünmeyin , su geldi mi hemen gidin