Melisahmet Aishamom çok erken vermişsin 10 gün kala olsada çıkmaz ki. İnşallah vardır regli günün gelsin öyle ver 🥰
Aishamom Melisahmet kontrole gitmiştim o zaman bakılmıştı bilerek verirmiyimmm panik atak geçireceğimi bile bile 😄😄
Ebruebos miroscumm gözün aydın canım benim 🌸 belliydi ama ☺️ Testin yanlışlığı işte güzel çıkmış sonucun.
miroscumm Mor-kelebek canım çok teşekkür ederim inşallah Allahim sanada en kısa zamanda nasip etsin 🩷
miroscumm BengiK umut fakirin ekmeğidir hfjdjds gercekten sayemde 0 betadan bile kimse umudunu kesemeyecek. İnşallah güzel haberler alırsın canım 🩷
miroscumm Aishamom canım inşallah vardır gördüğün üzere umudunu kesme ben 6 gün kala verdim 0.3 o yüzden 10 gün erken olabilir gecikmen olursa testi tekrarla🩷
Aishamom miroscumm inşealllahh hayırlısı olsun rabbim sizede kolaylık versin hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin🫶🫶
Meridaily Tebrik ederim sağlıcakla alın kucağınıza inşallah bebeğinizi 😍❤️çook sevindim 😍❤️darısı başımıza inşallah 😍🤲🏻
miroscumm Meridaily canımm çok teşekkür ederim amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️