agustosboceklerim2 duygu2811 sosyal medya kullanıyorum ancak bu aralar çok yoğun giremiyorum malesef ama hiç sosyal medyada karşılaşmadım
tubavarlikk duygu2811 ya çok heyecanlı ya 🥹 yarın 38+0 oluyoruz , şuan hiçbir belirtim yok ama merakla heyecanla bekliyorum, gözünüz aydın canım 🌸🌸🌸🌸
duygu2811 tubavarlikk benimde regl sancısı gibiydi ufak tefek sancılarım oluyordu, suyum geldiğinde de sancım yoktu, inşallah sizlerde sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz 🐣💓
duygu2811 tubavarlikk çok teşekkür ederiz 💓 Benimde bir belirtim yoktu, gece yarısı su gelmesi sürpriz oldu
Ebru_ebru duygu2811 Kaçıncı haftadan itibaren yürüyüş yapmaya başladınız? Sağlıkla büyütün evladınızı geçmiş olsun 🌸
Busratrngg duygu2811 MaşaAllah sağlıkla mutlulukla huzurla büyütün kızınızı inşaAllah .Özel hastanede mi doğum yaptınız
Opapatya00 Rabbim yavrunuzu bağışlasın açılmaya sürekli bakıyolar mı böyle çok ağrıyor mu bakarken pek bilmiyorum kb
duygu2811 Opapatya00 evet sancı çoğaldıkça kontrol ettiler, şiddetine bağlı olarak Korkulacak bir şey yok, acı oluyor ama sonucunda bebişinize kavuşunca herşeyi unutuyorsunuz, tüm sancıları 🥺🥺🐣🐣💓
tubavarlikk duygu2811 bugün gittim 1,5 cm açılmam varmış 🥰🙉 bekliyorum şıp diye kolay olur biter inşallah sağlıkla , evdeyim şuan
Gulperi8 duygu2811 hayırlı olsun inşallah bebeği küveze flan almadılar değil mi onu merak ettim birde hastanede kaç gün kaldınız
duygu2811 Gulperi8 yok hayır, erken doğum değil ki neden küveze alsınlar çok şükür öyle bir durum yaşamadık, umarım kimse de yaşamaz Bebişlerimiz sağlıkla büyüsün inşallah
Biranne_197 duygu2811 Gözünüz aydın güle güle büyütün inşallah 🙏😊 Bebeğinizin doğduğundaki kilo ve boyunu öğrenebilir miyim?