Elwing6 Burada doktor tavsiyesine ihtiyacim var suleyman akarsu dusunuyorduk ki birisi rahmimi yukardan kesti,dikislerim hala pot vs.yazmis.uzuldum..tam kafamda netlesmisti tabii iyi yorumlarda cok.hastaneyi arastiran doktorlar hKkinda bilgi verebilir mi seda tamsoy ? Ayla aktulay? Sevtap handemir ?
Susuem Elwing6 ben ayla hanıma gidiyorum canım tabi sevtap hanım için bütçeniz yetiyorsa perinatoloji uzmani kendisi ona görünmek daha mantıklı olur fakat SSK anlaşması yok ve muayene ücreti 500 tl gibi bir ücret
Elwing6 Susuem merhaba ayla hanim size ikili testi ne zama yapti acaba ? Biraz her seye önde bakiyor galiba.11 haftada ikili test yapacak bana
Susuem Elwing6 canım ben ilk başta ona gitmedim ayla eser vardı ona gitmiştim ama banada 11+ larda test yapmışlardı hatta cinsiyeti de öğrenmiştim o zaman bebek ultrasona göre öndeydi 1 hafta eğer oye bir durum varsa normal 11 haftada yapması 😊
Elwing6 SevdaNurum ben de memnun kaldim bilgili gercekten ama 10.haftada enseye bakti ve 1.8 mis bana 1 hafta gecmek bilmedi..simdi bu hafta 11 olduk o zaman ikili test yapacak..her seye önceden bakiyor sanirim.sizin kac haftalik
SevdaNurum Elwing6 yani bana şu şu haftalar arası bu testler yapılıcak demişti her muayene gittgmde ben de ona göre rendavularımı ayarlamştım. Biz şuan 29 haftalık olduk 🙏🏻