Azraberen Daha önceki açılan postları okudum Allah a şükür bi kızım var hayırlısı ile saglıklı salih bir evlat istiyorum 22 Ocak’ta adet oldum ama yumurtlama belirtsi nasıl anlarmıyım hangi günler ilişkiye girmeliyim yardmcı olurmusunuz lütfenn
Ozlemmm3535 Azraberen ben erkek bebek için günler olduğunu düşünmüyorum şahsen .. o belli olmaz ki Allah ne derse o olur okadar çok hamile kalmak için çabalayan acı çeken insanlar var ki bende onlardan biriyim cinsiyet fark ediyor mu okadar sizin için ? sağlıklı olması hayırlı bir evlat olması önemli olan bana göre… dediklerimi yanlış anlamayın lütfen ama hayırlısını dileyin herzaman Rabbim herkesin gönlüne göre versin
anneolucam Azraberen burada çocuğu olsun diye uğraşan insanlar var sizse erkek bebek yazmışsınız kötü konuşmak haddime değil ama keşke sağlıklı evlat dileseniz sadece kız erkek ne farkeder bilmiyorum🥹 2.5 senedir uğraşıyorum bir evladım olsun diye ama olmuyor burada böyle postlar görünce üzülüyorum..
Azraberen Ozlemmm3535 belki tesadüf belki hurafe ama çok isteyip yapılan şeyler yani umut edip inanınca oluo bi şekilde ayrıca ilk çocukta cinsiyet önemli olmasada ikincide insanoğlu olmayanı arzular ister o yüzden erkek oğlum olsun istiyorum gönlümdekini versin amin Allah sana da evlat sahibi olmak isteyen herkese versn canım🤲
zeynephkn07 @Azraberen yapacağınız hiçbir şey cinsiyeti belirlemez bunlar hikaye Faso fiso cinsiyeti belirleyen yukardaki dua ile istemek lazım diye düşünüyorum sonuçta bilimsel değil benim bir hafta geç döllenme olmasınarağmen iki kızımdan sonra bu erkek💙
Azraberen zeynephkn07 dua ayrı bişey tabikide herşeyin hayrlısı saglıklı ollması ama insan kızı tadınca erkek oğlu da olsun istio