Zeyagi Kızlar suan 16 +1 olduk ianılmaz gohsum kasınıyor ve benı gece delırtcek sekılde bu normal mı ya yasayan varmı
tomrisinaannesi Zeyagi çok çok normal bu 37+4’üm azaldı ama hala tatlı tatlı kaşınır sizin haftalarınızda şişkinlik vardı taş gibiydi 28. Haftadan sonra sönmüş balon gibi oldu ama kaşıntılar hala geçmedi kan ilacı kullanıyorsanız o daha da kaşındırıyor
tomrisinaannesi Zeyagi ve hamilelik lekeleri yüzüme değil göğüslerime düştü alt kısımları da çatlak nemlendirebilirsiniz iyi geliyor
SeydaNur-Mom3 Zeyagi Göğüsler gerginleşiyor gerginleşince de önce içten sonra da dıştan çatlıyorlar bu durumda kaşıntı ve kuruluk yapıyor maalesef. Sürekli nemlendirin kaşındıkça nemlendirici bir kremle ovarak masaj yapın o şekilde rahatlarsınız inşallah.
Zeyagi tomrisinaannesi Tam tersı doktorum kan ılacı kullanmamı soyledı fakat ben o ilacları ıcemedıgımden kullanmıyorum .
tomrisinaannesi Zeyagi doktorunuz önerdiyse lütfen kullanın doğum kan gerektiren bir eylem aynı zamanda bebeğinizde sizden besleniyor 🥹 bende kullanmadığım için 4 haftadır demirli serum takıyorlar 🥲
Rosemihra tomrisinaannesi merhaba demirli serumu nerede taktırıyorsunuz ben fe içemiyorum 35 hafta oldum