11mrv11 Kayınvalidem ve görümcem yarın yemeğe gelecekler. Mantı yapmayı düşünüyorum. Yanına karnabahar brokoli havuç vs haşlayıp salatada yapacağım. Başka ne yapabilirim yanına fikrinize ihtiyacım var 😊
gokcekocyigiit 11mrv11 Yanına en çok ben yakışırım, elimde kaşıkla, bol soslu mantıyı yemem yakışır, herkesle ilgiyi kesip sadece ona odaklanmak, ah canım mantııı🤤🤤🤭🌸
madreysubebe 11mrv11 Mantının yanına çoban salata daha çok yakışıyor bence öncesinde de bir çorba üstüne de hafif bir tatlı çok yakışır. Mantı zaten ağır bir yemek ve karbonhidrat o yüzden yanına aperatif şeyler daha iyi olabilir
SeydaNur-Mom3 sednc0 Kız Allah seni pilav mantı fırın yemeği fırın yemeğine de sen patateste koyarsın kesin oldu sana karbonhidrat bombası😂 Çorba mantı salata yeter be 😄🌸
madreysubebe Liimon Meze benim de aklıma geldi ama çoğu meze de yoğurtlu mantı da yoğurtlu ya o yüzden uyumsuz olur diye düşündüm. Şakşuka gibi bir şey olabilir ama onun malzemeleri de mevsimi değil
madreysubebe 11mrv11 Aa aklıma ıspanaklı grafen geldi hem hafif hem de sebzeli bir yemek. Davet sofralarında da çok şık oluyor
Neferut sednc0 Başka türlü asla doyamıyorum. Hayatımın hiçbir döneminde sadece salatayla doymam ben anca yanında ekmek yersem doyarım 😂
sednc0 Neferut bende aynı çokta mutlu oluyorum çeşit çeşit karbonhidratı bir arada görünce yadırgamayın lütfen 😂