ceyda_bozkurt0 Ya kızlar ben hamileliğin başından beri prilam kullanıyorum geçenlerde acillik olduydum orada yazdırdım 4 tane içtiğimi söylememe rağmen sisteme 1 adet girmişler şimdi de bitmek üzere sistemde de 9 Şubat gözüküyor bitmesine yani yazdırsam da eczane vermiyor sağlık ocağına yarın gitsem anlatsam düzeltip alabilir miyim acaba eczaneden falan aranızda eczacı veya başına gelen vardır diye bi sorayım dedim
Elya611 ceyda_bozkurt0 günde 4 kez nasıl içiyorsunuz acaba bana gece 1 tane verdi ama bir faydası olmuyor gün içinde bulantım hala devam ediyor😏
Kubrayildirimm Merhabalar bugün yazdırdım aile hekimime iki kutu olarak ve eczaneden aldım sorunsuz bir şekilde. Sadece tanıya gebelik yazmayı unutmuş onuda gidip tekrardan hallettik. Dikkat etmesini söylersiniz sizde.
ceyda_bozkurt0 Kubrayildirimm hapın bitmesi 9 Şubat olarak gözüküyormuş sistemde o yüzden eczacı vermiyor acaba doktor düzeltir mi ki
Htcbyttt Elya611 bnde gece bir tane içiyordum ilk zaman iyiydi artık fayda etmiyor şimdi ikiye çıkardım iki tane birden içtim bakalım nasıl olacak
Kubrayildirimm Elya611 gece 2 tane alın sabah da aö karnına birtane için faydasını göreceksiniz. Reçetesinde de bu şekilde yazıyor
EbSa Elya611 benim doktorum gece yatmadan 2 tane içmemi önerdi hep öyle yaptım iyi geldi eğer devam ederse sabahlarıda 1 tane iç demişti ama gerek kalmadı azalıyor çok şükür tabi hala kesmedim ama daha iyiyim çok şükür 🤲🏼 sizde 2 tane deneyin bence
Gamzeeecn Elya611 gece yatarken 2 tane ,sabah 2 tane kalkınca aç karnına için ,ama belli bir süre sonra kendınızı deneyin ,sabah bulantılarım hafifleyınce sabah içmeyi bıraktım deneye deneye
ceyda_bozkurt0 Femay yazıyor da benim bitmesine sistemde 9 Şubat gözüküyor o yüzden eczane vermiyor 9 şubata kadar acaba doktor düzeltir mi verirler mi diye şüphede kaldım
ceyda_bozkurt0 Elya611 banada 1 ile başladı 4 taneye kadar içebilirsin dedi gece 2 sabah 1 içiyorum bulantımın yoğun olduğu günler 4 e çıkarıyorum aslında 1 e düşürdüydüm ama yine başladı bir de 24 haftalık oldum hala devam ediyorum doğurana kadar kusacağım herhalde 😂🥲
richgirl10 ceyda_bozkurt0 eczanenizden rica edin, prilamı versin size. Dr yazınca reçete numarasını verin ordan düşsün. Ben çoğu zaman öyle yapıyorum
Femay ceyda_bozkurt0 doktoruna söyle artık iki iki içmeye başladım yetmiyor diye yardımcı olur bence.
ceyda_bozkurt0 richgirl10 en kötü ihtimalle öyle yapacağım onlarda bir kaç gün kala veriyorlar da rica edeceğim artık içmediğim gün mahvoluyorum resmen bi bitmedi bulantı ya