Zeysel76-05 Inlg- Sezeryan oldum. Bir ayda 12 kilo gitti. 73 ile doğuma girdim. 58 im şuan. Daha da gidiyor 😀
Inlg- Zeysel76-05 süt falan durumu nasıl ya peki iştahınız ya da iştahımın açık kalmasından çok yemekten korkuyorum
1Ali 13kg aldım doğumdan sonra eve geldim 6kilo gitmişti, 15gün sonra kalan bütün kiloda gitti. Doğum yapalı 3.5 ay oldu hamile kaldığım kilonun 1.5kilo altına düştüm
Beybimelisa Ben kilo aldım çok üzülüyorum. 61 ile hamileydim. 78 ile doğuma gittim doğum sonrası 63 kilo oldum ama 4 ay içinde 6 kilo aldım diyete giremiyorum emzirdiğim için ne yapacağım
Inlg- Beybimelisa aslında kilolarınız çok güzel gitmiş bence emziren anne diyetlerinden uygulayın almayın vermişken çoğunu
Beybimelisa Inlg- ben veremiyoru emzirirken kilo alıyorum ne yapacağım çok üzülüyorum. Sütüm olsun diye birşeyler de yemiyorum tatlı falan
Inlg- Beybimelisa çok garip bence maddi imkanınız varsa diyetisyene görünün yoksa hazır emziren anne diyetleri var internette onlara bakın
Zeysel76-05 Inlg- ben hep yiyorum. Ama hamilelik öncesi 58 kiloydum. Doğumda 73tum. Belki vücut eski haline geri dönüyor
Neferut Inlg- 22 kilo ile doğum yaptım şu an için 10 kilosu gitti yani en son 1 ay önce tartılmıştım. Yüzüm ve göbeğim hariç çoğu yerimde incelme oldu. Göbeğim kaldı ama
hllaltas25 Inlg- kızımi sezaryen doğum yaptım 86 dan 70 e düşmüştüm iki üç gün içinde ama kızım yoğun bakım süreci gecirdigi için çok hareketli geçti onunda etkisi var sanırım cok çabuk ayaklanmıştim üzüntüden
Elfelf475 Inlg- benim normal doğumdu ilk gün az gidiyor şiş olduğunuz için. İlk haftanın sonunda bakın neredeyse 10 kilo gidiyor bir anda
TKumsall Meryeli özellikle bişey yapmadım açıkçası sadece doğumdan sonra dinlenemedim hastanede hep ayaktaydim 27 kilo almıştım saten doğuma kadar normalde kilo alamıyordum en fazla 49u görmüştüm metabolizmayla da alakalı olabilir
Ssssserapppp Inlg- 52 ile hamile kaldim, doğum yapalı 27 gün oldu,54 e düşmüşüm. Özel bir şey yapmadım.