031965 Benim de kızım sağa yatınca tepki veriyor kafası hep sağda ona bağlıyorum açıkçası bi keresinde doktor ultrasonda kafasının üstüne bastırmıştı o zaman da canım böyle acımıştı. Sağa yatar yatmaz sağına yatma anne diye sinyal veriyo sola dönünce bi rahatlama geliyo ben de onu dinliyorum bazen solum belim yanım ağrıyarak uyanıyorum ama yapacak bişey yok 😄😄
UykusuzAnne 031965 Evet kesinlikle normal mutluluk hareketleri olmuyor anlıyorum bende resmen rahatsız olduğunu belli edecek derecede kasıtlı canımı yakıyor.
mucizemizibekliyoruzz UykusuzAnne siz solunuza yattığınızda bebeğinizin sırtüstü olması beklenir. Ama mesela benim bebeğim yüzüstü düşüyor ve aşırı tekme atıyordu. Doktorum bana sen sağa dönük yat demişti bebeğin rahat etmesi için
UykusuzAnne mucizemizibekliyoruzz Sanırım benimki de uygun bi pozisyonda olmuyor o kadar tepindiğine göre 😊 Henüz yüz yüze gelmemiş olmamıza rağmen anne ile bebek arasındaki iletişim ne kadar ilginç değil mi ? Resmen anlatabiliyor derdini daha şimdiden
Merry44 UykusuzAnne bende 36 ci haftaya kadar sag tarafima yatabildim sol tarafima yatamiyordum rahatsizlik veriyordu ne olduysa simdi sag tarafima yatirmiyor 1 haftadir 🙄
UykusuzAnne Merry44 Döndü sanırım. Dün gece şaşırtıcı şekilde iki taraftanda hiç sıkıntı yaratmadı bana. Sanırım şikayetimi duydu 🙈 bakalım bu gece ne yapacak
mucizemizibekliyoruzz UykusuzAnne aynen öyle 😊 ama doktorunuza danışın. Bebeğinizin sağlığı açısından da siz uyuduğunuzda sırtüstü olması gerek.
Huzur20 UykusuzAnne Bende aynıydım doktor bebegin pozisyonuna göre nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi canim