Kursatsmommy Ben beyaz pijama takımı, siyah pijama takımı birde yeşil pijama takımı koydum çantama lohusa seti olarak değil normal pijama takımı olarak aldım günlük hayattada giyebileceğim tarzda. Hastaneden çıkarkende normal eşofman giyicem eve gelicem sonuçta😂
Kursatsmommy Pelinsy bende normal gebelik düşünüyorum vaktimize az kaldı ama kendimi o kadar normale hazırlamışım ki herkes bir elbise tarzı bir şeyde koy diyor hala koymadım koymakta istemiyorum elim gitmiyor 🥲
Minikmucizemmm26 Kursatsmommy bence bı tane gecelik koyun insAllah normal olur ama sezaryen olursanız eğer gecelik ilk anda aşırı rahat oluyo ben serklaj olduğum zaman hemşireler eşime aldırmış çok iyi oldu birde yoğun bakımda doğum yapanlar vardı onlarda da hep elbise vardı sürekli kanama kontrolü yapıldığı için çok rahat oluyo
myangelson Pelinsy sezaryende en azından ilk gün gecelik daha rahat oluyor. İlk doğumum acil olmuştu pijama takımları vardı gecelik yoktu zorlanmistim. Tuvalete tek başına gitsem bile pijamayi indirmek kaldırmak için illaki eşim geliyordu. Hele bu doğumda bulunduğum hastane sondayi uyuşukluk geçse bile çıkartmıyor belli bir süre tutuyor (tabi hastaneden hastaneye değişir bu durum) sonda olduğu zaman gecelik en rahati pijama takımları zorluyor.
Software https://ty.gl/acehvcj20mlvp Düğmeli bunu bulabildim bi tek bende henüz almadım ama böyle bir şey almak istiyorum
KubraYksl1 Mehmeteren-ve-defneninannesi bir yakınım bana hem elbise bulundur hemde pijama takımı dedi. Bende öyle düşünüyorum. Eğer sezeryan olursanız mutlaka elbise olsun yanınızda hem sonda için rahat edersiniz hemde kanama kontolü yapılırken rahat edersiniz. Duruma göre pijama da giyersiniz.
Mehmeteren-ve-defneninannesi KubraYksl1 aşkım bu moderatörler kafalarına göre başlığı değiştirmişler ben lohusa takımlarını görelim demedim Hastane den çıkarken giyeceğiniz şeyleri sormuştum Yoksa bende çantama 2 takım rahat edeceğim önden düğmeli pijama takımı koydum
Bebekayik Mehmeteren-ve-defneninannesi Ben haziranda doğum yaptım benimkinin aynısı yoktu ama buna çok benziyodu kendime yaptığım en büyük iyilikti kesinlikle aşırı rahattı yazın doğumu olan bundan alsın bence
Girlmama Mehmeteren-ve-defneninannesi bende öyle yapıcam hastaneden çıkarken de ya eşofman takımı ya da kadife elbisem var kısa pembe onu giyicem zaten evim çok uzakta değil 10-15 dk falan arabayla
Tazeanne74 Mehmeteren-ve-defneninannesi bende hastane içinde giyerim eşofman takımı ile eve gelirim artık💓😘