ayaniz Hepinize merhaba kızlar☺️ Bende bicogunuz gibi 9 ay boyunca bu uygulamadaydım, Çok klasik ama gercekten bir gün buraya dogum hikayesini yazcagına inanamıyor insan🤗 39+0 da doktorum bebegimin nstsini begenmedigi için kordon sıkıstırıyor olabilir düşüşler var dedi zaten böbrek genislemesi sorunumuzda vardı hem onda hemde bende, benim sancım yoktu aslında .. suyum ve nişanımda gelmemisti, bize 31 ocakta gelin yatışınızı yapalım suni sancıyla deneyelim dedi açıklığım 1 cmdi yatış yaptıgımda .. (38 haftadan beri 1 cmdi) Sabah 9da yatış yaptık 1 gün öncesi hiç uyuyamadım içim içime sığmadı kendimi bi yere koyamadım😍 Suni sancıyla Açılmam zor ilerledi bu herkeste aynı olmayabilirmis ben sabah 9da aldıgım sancılarla aksam 8de bebegimi kucagıma aldım.. Bu aşamada yaşadıklarımı çok anlatmak istemiyorum kendimde unutuyorum zaten😂 Dogum anından sonra onu gögsüme koydukları andan itibaren hersey okadar cabuk siliniyorki .. sanki ben cekmemişim o acıları .. suan yanımda bir mucize yatıyor resmen.. İnsan kendini unutuyor,dünya duruyor .. Suan biraz dikisim var alt bölgede , birde kuyruk sokumumda egrilme varmıs oyuzden zorlansamda oğlumun hiç bir anını kaçırmak istemedgim için sürekli onla ilgileniyorum gözüm gözünden ayrılmıyo😍🤭 Dogumla ilgili sorusu olan varsa yorumlarda cevaplayabilirim☺️ Allahım hepinize saglıklı dogumlar nasip etsin , Evladı olmayanların kucagını bos bırakmasın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sedahoca ayaniz sağlıkla büyütün inş Allah güzel ömür versin 🙏🏻🌸 Bende salı günü suni sancı alacağım aldıktan kaç saat Sonra etki etti ve çekilemeyecek gibi mi acaba biraz korkuyorum açıkçası .
ayaniz Sedahoca bana sabah 9da ilaca basladılar öglene kadar hicbiseyim yoktu sancı hissetmedim.. Ögleden sonra 3 gibi asıl sancılar basladı 3,5 saat sonrada dogum oldu.. Yani yogun sancı 3,5 saat kadar sürdü🤗
Fatmanaz Sedahoca canım sende doğurunca yaz olurmu merak ediyorum ben senin nasıl olacak bizim durum seninle aynı gibi birkaç postta gördüm de seni
ayaniz Meryem2200 canım uyusturmuyolar ama sen hissetmiyorsun diktiklerini gördüm o anı ipleri falan ama sızıntı seklinde bi his vardı sadece, o an bi an önce odaya çıkmak istiyorsun bebeginin ailenin yanına belkide oyuzden hissetmedm heycandan😂
Fatmanaz Sedahoca kontrole yarın gidecektim geçen Salı gittim en son ama vazgeçtim gitmiyorum Cuma gideceğim sonuçta o gün 40 haftalık olacağım
Sedahoca Fatmanaz 40 dan sonra mecbur bence doktor çünkü dıskısını yutabilir Allah korusun bana bekle diyorlar ama korkuyorum elbet sancı çekicim suni veya kendi sancım
Fatmanaz Sedahoca canım ben 40 tan sonra bekletmeyi düşünmüyorum çok korkuyorum çünkü ne olur ne olmaz diye
ayaniz Sedahoca son raddeye kadar bekle canım öyle kolay kolay dıskı yemiyorlar.. suni normal sancının cok daha fazlası. Mecburim durumum olmasa asla almak istemezdim...