Womanmom15 33.haftada bebegin hareketlerinde azalma normal mi yarın 33 olucaz ama çok hareket hissetmiyorum yeri daraldigi için olabilir mi diye düşünüyorum
asenat-63 Womanmom15 şuan 33+4′teyiz ama hareket var tekme değilde bıyle eliyle keşfe çıkıyor hissediyorum artık canımı yakıyor hareketleri doktora gidin beklemeyin ne olur ne olmaz
yeni_anne2 Womanmom15 benim sadece gündüz de azalma olmuştu ama onda bille bişey yesem hareketlenirdi geceleri daha çok hareketlenmeye başladı 34 haftalik oldum artık gündüzleri de hareketleri var azalması çok normal değil aslında gidip bir görünün içiniz rahat edecekse
Baby_B Womanmom15 32+3 deyim Gündüz cok hareketli degil ama suan ve gece hareketli Gündüzde 1-5 arasi uyuyo sanki
yeni_anne2 Womanmom15 aynı şekilde geceleri artış oldu mu yoksa genel gece gündüz mü bu şekilde durgun
Womanmom15 yeni_anne2 geceleri evet gunduze göre artış var bide hastayim ondan da olabilir mi bilmiyorum
yeni_anne2 Womanmom15 evett olabilir canım merak etme hisetiğin sürece korkma hastaymışsın zatenn geçmiş olsun