123obd Ilk iki sezeryanımda mide bulantısı yaşamamıstım ama 3. Dogumda cok midem bulandı varmı basına gelen
turkan403 123obd çarşamba günü bnde üc sezeryan olucam🥺 ilkmde bulantı oldu karnım tok oldu icn ikincife olmadı bundda da ac gel mutlaka dediler
defnevedoruk 123obd benide acil sezaryena almışlardı aşırı öğürmüştüm iki defa iğne yapmışlardı, ikincide olmaz inşallah
123obd turkan403 o an sormak aklıma gelmedi niye bulanıyo diye ama sonrasinda sürekli kilo ver yağdan zor diktim demişti ☺️
turkan403 123obd gecmiş olsun ya bende korkuyorum bakalm nasl olucak yarın büyük gün heralde dynamam ben 3seseryan😵💫
Edanursoylu 123obd ilkinde benim de çok midem bulanmisti o esnada doktor normal demişti. 2. Nasıl olur bakalim🙈
ASE6154 123obd benimde ilkinde olmadı ikincide çok bulandı tam dikiş sırasında öğürmeye ve öksürmeye başladım🥺 doktor çekiştirmelerden dolayı olduğunu söyledi o zaman
Talentedmom 123obd kan kaybı olduğundan oluyor mide bulantısı bende de olmuştu hemen ilaç verdiler damardan geçti çok kötü bir histi beni bitiren boyun ağrısıydı
Talentedmom 123obd sezeryan kesiyorlar kan akılı fazla oluyor e kolay değil 7 kat kesiliyoruz 2.nasıl olacak merak ediyorum