asya123 Kızlar bende doğurdum sonunda 🙈 bugün post açmıştım ağrılarım var diye ☺️ meğersem o ağrım değil sancıymış 😍 dün gece saat 4 buçuk gibi ağrılarım vardı sabaha kadar uyumadım eşim işe gittikten sonra uyurum dedim ama ne mümkün 😔 uyuyamadım 20 dk Bi ağrı gelmeye başladı önemsemedim yalancı sancı zannettim 😐 sonra öglen 3 te sancılarım başladı dk tutmaya başladım her 5 dk Bi sancı giriyo ve 30 saniye sürüyordu geciyordu böyle dayanılmıcak gibi Bi ağrı değildi. Eşime söylememiştim ağrım var diye sıklaşınca dayanamadım söyledim kayınvalidem şere yemeğe davetliydik eşim karslı kaz pişirmişti kayınvalidem onu yedik çaya bekleyemedik. Sancı coğalmıştı sonra hastaneye geldik nst bağladılar beni ağrım azdı çok az dedi sonra doktor geldi doğumun başlamış açıklığım 4 cm olmuş 😊 ilk defa alttan muayene olmuştum hep normal doğum istedim Allaha yalvardım alttan muayene edince bendeki ağrılar inanılmaz derecede çoğalmıştı dayanamıyorum dedim sezeryana alın beni herkes geldi aslında ağrıya dayanıklı Bi insanım. Ama gerçekten ağrılı 😔 ne yalan söyleyim. Lavman yaptılar dayanamıyorum hemşireye söyledim yok gelmicek nolur beni sezeryana alın doktor olmaz dedi açıklığım 3 saate kalmadan 10 cm çıktı beni hemen doğumhaneye aldılar ama nasıl bir ağrı sancı cektim o 3 saatte anlatamam doktor diyorki ıkın tüm gücünle bebeğini yarım saat sonra kucağına vericez ben inanmadım ben geldiğimde sabah 8 9 gibi doğurursun dediler cüünkü. Çok acı çektim ne yalan söyleyim ama 3 saat içinde acıklığım 10 cm buldu doğumhaneye aldılar beni. 4 ıkınmada bebeğim geldi çok şükür su gibi aktı geldi çok şükür 🤗 hep derlerdi bebeğini gördükten sonra herşey unutuluyor diye gerçekten öyleymiş o acı o sancı geçiyormuş 😘 sizlerde çokca dua ettim Allah yardımcınız olsun tek avazda kurtarsın inşallah ❤️
asya123 asya123 şimdi kızımı emzirebiliyorum yürüyüşümüde yaptım çok şükür 😘🤗 yanımda yatıyor meleğim ❤️
Fatmanaz asya123 allah bağışlasın canım bende kızımı bekliyorum 39+1ama ne sancı ne ağrı YÖK hiç birşey ama yoruldum bende doğurmak istiyorum
asya123 Umutlu2272 gecen hafta pazartesi kontrolüm vardı 3400 dediler ama 3030 doğdu 😊😍cok tesekkür ederim canım benim