Irem5858 Kızlar acil 5 haftalık gebelik eşime eldivenle kas gevşetici sürerken koluma değdi 3-4 dakika sonra yıkadım birşey olurmu
1kopek1bebek Irem5858 yok artıkk ben günde beş posta 1 ay boyunca eşimin boynunu ovdum tutuldu kaldı adamcaaz hiç bişeyde olmadı çok şükür
Irem5858 Yazmelegi_ ay sağol canım düşüklerimde var 8 ay önce kürtaj olmuştum şimdi hamile olduğumu öğrendim şükür değince korktum eldivende vardı ama koluma değmiş
Irem5858 deletedmom43191 kız ne biliyim kas gevşetici diye korktum kürtajdan sonra yeni gebe kaldım oda korktjm :)))
Minigim2727 Bende nıvea sıkıslastıcı krem var onu sürüyorum ama sımdı sız boyle yaZınca tedırgın oldum. Gercı hamıleler kullanıbılır demıslerdı de. Yanı eskıden berı kullanırım bırakmak aklıma gelmedı
Irem5858 Minigim2727 dikkat et sen yine canım bi araştır buda ağrı kesici kas gecşeticiymiş tedirgin oldum
Irem5858 1kopek1bebek hah tamam kuzum sağol önceden düşüğüm olduğundan korktum yeni hamile kaldım kürtajdan sonra oda ne bileyim :)
1kopek1bebek Irem5858 yok yok bişey olmaz allahın izniyle kız ben ne dolaplar koltuklar siliyorum ne temizlik evde çok şükürrr allahım sağlıkla kavuştursun hepimizi 🙏🏼
Irem5858 1kopek1bebek o konularda bende pimprikli değilimde sadece kas gecşetici ağrı kesiciye bi tedirgin oldum sende dikkat et kuzum Rabbim tamamına erdirsin inşallah hepimizi❤️