biizaaa Kızlar 17+4 deyim en son 15+1 de doktora gitmiştim ama bugün bi panik kapladı bir an evvel evladımı hissetmek istiyorum, daha erken hissedenler varmış, ben de ufaktan bel ağrısı, popomdaki kemik falan ağrımaya başladı 😅 sizde durumlar nasıl
Deleted33000 biizaaa bende aynı postu bugün açmıştım bende 17+3 üm bugün kontrole gittim bebeğin bir hafta ilerde olduğunu söyledi ve bende de ağrılar oluyordu magnezyum kan ve demir ilacı başladı detaylı ultrason için yeşil alan açtı 19 haftadan sonra gidebilirsin dedi bebek ilerde olduğu için
Mege433 biizaaa bende 17+1 im bir kızım var 2. Erkek bekliyorum💙 bel ağrım ve kramplar yüzünden ayağımın uzerine zor basıyorum
mrsyildizmom biizaaa en son 14.haftamda doktora gitmiştim şu anda kız gibi 1 ay sonra netleştiririz demişti cinsiyeti için 😍 Öğlen 13:30’da randevum var 18.hafta içerisindeyiz 18+4 olduk ve birkaç gündür artık hissediyorum yavrumu ☺️ pıt pıt atıyor bir oğlum var 17 aylık bir kız sevinci kapladı yüreğimizi bakalım doktorumuz ne diyecek 🤲🏻🌸
Melikeakkc biizaaa 16 da bi guruldama gibi hissetim sonra 17 de net hissetmeye başladım. Şuan 19+4 deyiz. Kuyruk sokumum ağrıyor sol taraf kasıktan bişey batıyor sanki yürüyemiyorum hele iş yaparsam hiç yürüyemiyorum😔 ilk gebeliğimde çok rahat geçmişti herşey 😕
incimikkk @biizaaa 19+2deyim hala bişey hissetmiyorum sadece karnında sertlik oluştu onun haricinde bı hareket hissedemedim ve bir buçuk aydır doktora gitmiyorum bende endişeleniyorum ama korkmakta istemiyorum
biizaaa incimikkk evet benimde karnımın altı çok sertleşti, çok uzun süre olmuş gideli neden gitmiyorsunuz
incimikkk @biizaaa detaylı ultrason haftami bekliyorum ona gittikten sonra kendi doktoruma da gidicem ama daha gelmedi yani bir iki haftaya gitmiş olurum
biizaaa incimikkk anladım 21. Haftadan itibaren gidiliyor galiba detaylıya ayy iyi sabretmişsiniz, benimki riskli gebelik olarak başladı bu yüzden hafta da bir doktora gidiyordum sonra 2 hafta da bir düştü ve en uzun süre bu 😅 bu yüzden sanırım sabırsızım
gndgdumelike 19+2’yiz son 5-6 gündür hareketlerini hissettirmeye başladı içimde baloncuk patlıyormuş gibi bir his ve bazen çok güçsüz şekilde pıt pıt vuruyor🥹
biizaaa gndgdumelike uyyy minik 🥺🥺 ben de sabırsızlıkla bekliyorum o minik tekmeleri sağlıcakla kucağınıza alın
Berryone-34 gndgdumelike 19+2 den selamlar bende 3-4 gündür hareketlerini hissediyorum minik minik ilk gebeliğim🥰
biizaaa Deleted33000 bebek erkekse gelişimin önde olması çok normal kafanıza takmayın doktorunuzu değiştirp başka bi görüş alabilirsiniz bende cinsiyet öğrenemeye gittiğimde bebeğin önde ama erkek bebeklerde gördüğümüz bir şey dedi, birde eğer bebeğinizi gerçekten iyi beslemişsiniz o zamanda önde olabiliyor 1 hafta önde olmak çok kafaya takılacak bir şey değildir inşallah gönlünüzü ferah tutun
Deleted33000 biizaaa yok canım içim rahat cunku ilk oğlumda da öyleydi bir hafta önden gidiyordu 39 haftada doğmuştu doktorumdan çok memnumum sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil
biizaaa Deleted33000 çok sevindim sizin adınıza, peki sık idrara çıkıyor musunuz başlıkta sormayı unutmuşum😅 gün içinde çok su içiyorum ve sanki içtiğimi hemen çıkarıyor gibiyim
Deleted33000 biizaaa evet ya bende öyleyim gece çişe kalkmaktan uyuyamıyorum en son artık içtiğim sular bitiyor heralde tuvalet ihtiyacı bitince uyuyabiliyorum😅😅😅😅
biizaaa Mege433 ayy sağlıcakla kucağınıza alınnn, bende aynıyım sabahları ayaklarımın altı öyle bi ağrıyor kş basamıyorum ödem toplanıyor herhalde
Serifekeles Mege433 rabbim sağlıcakla kavuştursun canım . Kızındada varmıydı krampların bel ağrın falan iki gebeliğinin arasında başka bariz fark varmı merak ettim ? 2 kızım var 3. Ye hamileyim cinsiyeti belli değil ama diğer ikisinden farklı ve zor geçiyor o yüzden sordum