ozgeysr   doktor kontrolum yarin ama icim icime sigmiyor normal yollarla olur mu bu sonuclara gore
Sbrn78 ozgeysr merhaba doktorunuz ne dedi acaba hormon sonuclarınıza benimde yakın degerlerde doktor görüşlerini karsılaştırmaya calsyorum
_Gizem__98 ozgeysr olur tabiki maşallah benim değerlerim daha kötüydü normal yolla gebe kaldım. Şükür
1prensesannesi01 ozgeysr canım gebelik inan kafada biten Bi durum strest yapmamaya özen göster benim de Bi kürtajım oldu sonra olmadı iki ay doktora gittim tamamen strest dedi sonra aman olursa olur yaşım kaç dedim ve o Ay hamile olduğumu öğrendim
Eri ozgeysr bunlara ek testestoron ve dhe bakılmadımı benimde herşey normal sizin gibi ama testeron yüksek birde Amh yok sizde
Berika23 Fsh 4,81 E2 57 Prolaktin 11,11 Lh 11,52 Serbest t3 3,24 Serbest t4 0,95 Tsh 1,65 Benim sonuçlarım nasıl
ozgeysr Sbrn78 doktorum pcos gorunumu oldugunu soyledi ultrasonla da bakti vifolic basladi takviye ama inanilmaz motive eden birisiydi hic sorun olmayagini rahat olmami soyledi stresten uzak olmami be dengeli beslenmemi soyledi suanlik
Sbrn78 ozgeysr işalalh hayırlı güzel haberler alırız hepimiz canm bu pocos görünümü engel mi ki bana bir seyin yok korkma.dedi ama dosya olusturdu orda kontrol esnasnda sag ower falan diye not aldrdı sonra hemen cıktı acil isi cktı demekki sonra kontrole falan cagrdı iste yumurta takibi yapalm bir ay kendiliginden ne kdar buyuyor catlıyormu falan diye yedi gün sonra gidicem ozaman soracagm tabi işallah hepimiz halile kalabiliriz extra tedaviye ihtiyac olmadan
ozgeysr _Gizem__98 bu ay henuz regl olmadim ama hicbir belirtimde yok tabi pcos kaynakli duzensiz oluyorum zaten ama bir umit yine bekliyorjm gebelik insallah🥹
_Gizem__98 ozgeysr benim kardeşimde pcos var 3 sene gebe kalamadı 3 sene sonra normal yolla gebe kaldı şuan 21 haftalık gebe ve onda kilo vardı diyet yaptı baya kilo verdi kilo verdikten sonra gebe kaldı bunun etkisi de oldu sizde de kilo problemi var mi bilmiyorum ama diyet uygulayın varsa faydasını görürsün bide meryem süresi dinle bol bol
_Gizem__98 ozgeysr bide çok tavsiye verdim ama yumurtlama gününü hesap et öyle ilişkiye girin ve ilişki bittikten sonra hemen kalkmayın bi süre ayaklarinizi yüksek bi yere dayayıp 10 dk bekleyin o şekilde