tubavarlikk Göğsümü ve sırtımı ısıtamıyorum sanki, sırtım ağrıyor üst taraflarım , hasta da değilim hamdolsun neden böyle oluyor bilgisi olan varmı , dün akşamdan beri ağrıyor sırtım.
2minnakannesi0 tubavarlikk ben üşüyünce sırtım ağrıyor normal zaman da belim ağrır artık ayırabiliyorum sizinki de öyle olabilir mi üşümüş olabilir misiniz
Tsknaltunts tubavarlikk canım 37+1 dün gece sırt ve göğüs ağrısından uyuyamadım iki taraflı ağrı saplandı bende anlayamadım bi anda oldu nefes alamıyorum sanki üşüttüm diye düşündüm bende ama
2minnakannesi0 tubavarlikk kış günü olunca soğuk alıyoruz galiba yelek ceket giyin biraz öyle bakın agriniz olacak mı
tubavarlikk Tsknaltunts omzumda ayrı bi battaniyeyle sarılıp uyudum bu gece , birazcık geçmiş gibi ama hala çok hassasım, sırtıma göğsüne bişeyler koy sar sende kendini canım 🌹 üşütmenemiz lazm
Sofie Tsknaltunts ben de de aynı şekilde sanki sırtımda kaburgama yel girmiş gibi 2 haftadır nefesimi kesiyo acısı. Gündüzleri bi tık hafifliyo, gece acısından dönemiyorum, öksüremiyorum, eğilip kalkamıyorum :( rezalet bi acı
Tsknaltunts tubavarlikk şükür iyiyim canım ama çok yorgun hissediyorum işler bitmiyor sanki :) sen nasılsın
tubavarlikk Tsknaltunts gece acile gittim kas ağrısıymış , göğse süt inerken de ağrı yapabilir dedi , serum parol taktı gece rahat ettim sıcak tut dedi