Loveis Zayıf olduğum için hemen göbek çıkmıştı 12.haftalarda filan bebek olduğu belli oluyordu. Sonra 20.haftaya doğru yuvarlak karın ve geniş kalçalarımla meydanlarda 😅😅 3.gebeligimde 8. 9.haftada çıkmıştı şuan 4. ne zaman çıkar bilmiyorum.
Efsunib psymom karnım 30. Haftada çıkmaya başladı hiç belli olmuyordu 30. Haftada 4-5 aylık karın gibiydi zaten 33+6 da doğurdum 9.ayı göremedim 15 kilo vermiştim
yesmkaya-3 İkinci gebeliğim kızım bir buçuk yaşında Şuanda 19 haftalığa yakın hamileyim hiç kilo almadım 75 ile hamile kaldım allahtan boyum uzun olduğu için göstermiyorum kilomu 😂ilk gebeliğimde çok zayıftım biranda bilinçsizce çok fazla kilo aldım aynı şeyi yaşamamak için dikkat ediyorum 💖
Giqu 15+1’im. 48 kilodan 54 kiloya çıktım🙈 Dr’um hızlı gidiyorsun diye uyardı. Dikkat etsem de yine de kilo almaya devam ediyorum😔 başta zayıftım diyerek moralimi bozmamaya çalışıyorum… karnım da biraz çıktı ama kilo mu, hamilelik göbeği mi anlamıyorum🙃😞
psymom Giqu evet kaldığınız kilo az ama doktoru dinlemekte fayda var bende her gittiğimde tartıya çıkarıyor çekiniyorum bi şey diyecek diye 😆😆
psymom yesmkaya-3 benimde boy aynı kilom da hep 63-64 tü tam hamile kalmadan kilo aldım 67-68 e çıktım 😆😆
Ayseyldz07 psymom 15 haftalık olduk 3 kilo aldım 🤭 52 kiloyla hamile kaldım 55 kiloyum ve göbeğim çıktı minicik ama henüz anlaşılmıyor
Marsilyasabunu psymom ya ben Bio oil yağ ve ebebek kendi markası olan kremini kullanıyorum o markayı ben de duydum ama çok pahalı geldi bana kesin çözüm olsa parası da önemli değil ama onu da kullanıp çatlayan var badem yağı sürüp çok çatlamayan da var o yüzden ben çok pahalıya kaçmak istemedim
2627bal psymom üç aylıkken çıktı şuan 27 haftalık olduk 😍 artı 4 kilo aldım göbek aynı kaburgam berbat göbek büyümesi olmadığı için kaburgam beni mahvediyo🥺ama acıya değer bu aşk 🥰
sila_19 Haftamdayım ama hamile değil gibiyim sankii. Alt göbeğim hamile kalmadan öncede vardı biraz şimdi kilo almış gibi duruyorum saddce 1 kilo aldım🙄 görenler hamile olduğumu anlamıyor bile😅
Inlg- psymom işin kötü tarafı hareketli olduğum için çok ödemim yok gibi yani normalde zayıf sayılacak biriydim parmak ölçüm 8 di ve yüzüğüm hala oluyor ödem olunca el ayak şişiyor galiba ama ayak numaramda aynı .İnan doğumdan çok aldığım kiloları nasıl vereceğim bunun korkusundayım inşallah doğurunca bi 10 gider en azından
Sngl_1214 psymom İç karın meselesi var sanırım benim iç karnım genismis e biraz da göbüşlü olunca pek belli olmadı 🤭
Haticenurdemir psymom hiç almadım yani şöyle 58e düştüm tekrar 60 oldum ekstra kilo almadım 5 ay boyunca
nisaakb Tugba29_ ben de 13 üm 1 kg vermişim kendimi kötü hissediyorum yiyemediğim için bebek beslenemiyor diye üzülüyorum :(