psymom Selam güzeller🌸🌸 bu süreçte kaç kg aldınız kaçıncı haftanız vee karnınız ne zaman çıkmaya başladı??
deletedmom43191 psymom 35 3 üm bu üçüncü gebeligim hemen çıktı karnım yani 7 haftalikken öğrendim bu gebeligimi 7 haftada baya hamile.karni vardı bende
Annemidedinsen psymom ilkinde 4. Ayımda karnım çok hafif vardı. 12 kilo almıştım toplamda. Şimdi 2. Ye hamileyim sanki erken çıkacak gibi 😅
Nhrr psymom 36+5 deyim ikinci gebeliğim 10. Haftada çıkmaya başladı göbeğim bu sefer erken oldu biraz 😊 9 kilo aldım.
psymom deletedmom43191 yaa maşallah, ikinci üçüncü gebeliklerde daha hızlı çıkıyormuş öyle diyorlar🥰 allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸
kubra16_ psymom 2. gebeliğim 20 haftadan sonra dışardan belli olmaya başladı ben bol giyinmeyi severim o yüzden hâlâ net bakmazsan belli olmuyor 28 haftalık şuan
Mercannnnnn psymom 38+2 gebelık sekerı sebebıyle 5 kg aldım. 3.aydan sonra belli belirsiz çıkmıştı karnım
psymom Meltemanneolsun benim de erkek sivrileşmeye başladığını söylüyorlar ama bana normal göbek gibi geliyor gerçi sabah ve gece değişiyor😆😆
psymom Jasmine2426 böyle haberlere bayılıyorum doğumdan sonra kiloların birden gitmesi muhtesem bi histir 🌸🌸