elfbcr Genel olarak yaz anneleri bebeğim kız olacak nasipse doğum haziranda nelerden(kıyafet, biberon, emzik, bez) vs. kaç adet almalıyım, ya da araç gereçleri hangi marka almalıyım hepsini detaylı şekilde bilen ve önerebilecek olan var mı?
Satisati elfbcr merhaba yaz bebegiyse uzun kollu pek birşey almayın isilik oluyorlar tercihiniz kısa kolludan olsun beze gelince de ben bebeğime Molfix babay turko slepey kullandım tercihim Molfixden yana oldu slepey kalıbı küçük ve taşma yaptı bbey turko jse pişik biz ilk 20 günde 240 tane bez kullanmıştık ,🥲
Talentedmom elfbcr kıyafetleri e bebek ya da lc babyden alacağım %100 pamuklu,bez olarak Molfix,Biberon ve emzik Tommee Tippee,şampuan ve saç kremi için hala arayıştayım şampuanmiçin mustela ya da siveno düşünüyorum
akmammedova elfbcr hiç yaz annesi olmadım sizi yanlış yönlendirmek istemem bende inşallah eylül annesi olucam bana da tavsiyede bulunursanız sevinirim
keyfimin-kahyasi-misin elfbcr Takim tulum vs Üç beş tane yeter bı kaçsa 3-6 al olmayınca kuculenler Tedarik edersin Ama bol bol genelde 3-6 ay olan zıbın almanı öneririm gerisini giymiyo bile ha bide corap
akmammedova Talentedmom Bende ilk doğduğunda beri mustella kullanmıştım çok memnun kaldım ama pişik kreminden memnun kalmamıştım
elfbcr akmammedova artık eylül de yaz sayılıyor genelde sıcak geçiyor ama tabii bulunduğunuz yere bağlı ben o aylar için kadife takımlar almayı düşünüyorum yada normal takımların üstüne yelek giydiririm
elfbcr keyfimin-kahyasi-misin evet zaten 3-6 ay yenidoğana uyumlu olanları da var daha kullanışlı oluyormuş teşekkür ederim