Minnakpopus Ssdg nioli kullanmıyorum. Oğluma udi hindi ravla kullanıyorum. Bütün analizleri satıcı tarafından paylaşılıyor bakabilirsiniz
Mrvsmt2502 Ssdg nioli yağız diye bir marka aktardan almıştım. Udi hindinin Ahmet Efendi . İkisinden de çok memnunum
Ssdg Minnakpopus Trendyol üzerinden mi aldınız ben şimdi baktım da ravla udim yağı olarak geçiyor değil mi
Minnakpopus Ssdg evet evet onu kullanıyorum damlalıklı kullanım çok daha iyi. Kreşe giderken suluğuna damlatıyorım. Burnu tıkandığında serum fizyolojikle karıştırıp burun temizliği yapıyorım bazende direkt damlatıyorım
Ssdg Satisati artık eczanelerdede pek güvenilirmğrğnler satılmıyor ya geçenlerde baktım pek iyi gelmedi gözüme nedense 😔
Minnakpopus Ssdg evet ben geniz eti için kullanıma başladım henüz genizeti adına sonuç aldım diyemem çünkü daha çok yeni ancak burun tıkanıklığı vs konusunda çok çabuk etkisini gördüm tabiki. Bu arada benim oğlum 4 yaşını doldurdu
Ssdg Minnakpopus teşekkür ederim bende şimdi sizin tavsiyeniz ile sipariş verdim bakalım faydasını görürüz şnşallah ☺️
Minnakpopus Ssdg inşallah şifa olsun 🌸 insan gerçekten evladı için ne yapacağını şaşırıyor içeriği en temiz olanları seçmeye çalışıyoruz umarım faydasını çokça görür