Aselim_38 Çok utanarak ve özür dileyerek soruyorum.Vajinada uçuk nasıl geçer neden olur 30+5 günlük hamileyim oturamiyorum kıyafet giydiğim zaman Allah canımı alıyor sanki ne yapmam lazım buna
gamze_gs88 Aselim_38 uçuk kremleri var ama hamileyken kullanıyorum bılmıyorum eczacıya yada doktoruna danış istersen
mucizemom8 Aselim_38 ev yoğurdu pamukla ya da peceteyle surebilirsin benimde olmuştu ev yoğurdu geçirdi çok fena ağrı yapar bilirim çok geçmiş olsun
Aselim_38 gamze_gs88 sorarım canim teşekkür ederim bu arada Google den baktim coc korlutucu şeyler yaziyo bende korktum baya bundan
Meltemanneolsun Aselim_38 kıl koklerinden kaynaklanıyor şişiyor batık oluyor alındığında iltihaplaniyor. Geçmiş olsun canım kendiliğinden de geçiyor ama
Aselim_38 Meltemanneolsun inşallah canım gecsin artık bıktım bundan afedersin ama zaten temizlendikten sonra bir kaşıntı çoğaldı ertesi gün şişlik ve kabarcık uçuk 🥺
Aselim_38 mucizemom8 ay çok geçmiş olsun sizede hemde feci bir ağrı çok teşekkür ederim canım allah razı olsun hepinizden
Meltemanneolsun Aselim_38 kasiniyorsa normal krem veya vazelin de surebilirsin tahriş olmuş olabilir o rahatlatıyor
Meltemanneolsun Aselim_38 geçmiş olsun canım bilirim ağrır çok hamile değilken de olurdu bende çok oradan biliyorum