Ark 1234m birşey hissetmiyorsun canım uyutuyorlar uyanıyorsun herşey bitmiş oluyor allah sizlere sağlık versin başın saolsun😔
Esma006 1234m dikişi çok diye duydum ama Allah yardımcın olsun bu veridigim bilgi ne kadar doğru bilmiyorum içini ferah tut
Melike_karaca34 1234m canım hiçbir şey hissetmiyorsun sonrasında da aynı şekilde zaten sedasyon veriyorlar kısa süreli baygınlık uyuyup uyanıyorsun gibi sakın korkma bende 3 ay önce oldum arkası hemen gebelik Allahın izniyle
Befnnn 1234m bana onu sormadılar bile direkt kürtaja aldılar o acıyla ben zaten konuşmayı bile unuttum 😔
Meltemanneolsun 1234m niye almak istemiyorsun? Benim de anestezisiz oldu da yani seni korkutmak da istemem ama anestezi al bence dayanabilecek sen eğer alma içini desiyorlar ben bitsin diye yalvarmistim doktora onu hatirliyorum acıdan ayildim bayildim.
Melike_karaca34 Esma006 dikiş yok lütfen yanlış bilgilendirme yapıp arkadaşımızın moralini bozmayalım vakumlu kürtaj dikişle alakası bile yok
U-M_mom Esma006 Yaşamadığınız ama sadece duyduğunuz bişeyle karşıdakini endişelendirmek ne kadar doğru bilemedim dikiş falan olmuyor dikişlik bi işlem değil.
Meltemanneolsun Befnnn benim de öyle canım ya sormadan direkt kürtaja başladı. Ayy o acıyı hatırlamak bile istemiyorum
Esma006 Melike_karaca34 özellikle de bu verdiğim bilgi be kadar doğru diye dedim ztn kesin var demedim Melike_karaca34
Befnnn Meltemanneolsun bana anestezili yaptilar hiçbir şey hatırlamıyorum ama iyi ki de öyle olmuş kürtaj anını hatırlamak istemezdim doktorun söyledikleri bile hala kulağımdan çıkmıyor
Meltemanneolsun Befnnn he iyi olmuş ben anestezisiz yaptın sandım. Arkadaş da anestezi istemiyorum diyor da çekmesin o acıyı anesteziyle bir şey hissetmiyorsun
Befnnn Meltemanneolsun aynen anestezi mantıklı olan acıyı hissetmiyorsun en azından zaten yürek acısı oluyor Bir de o acıyı kaldıramak cok zor
Befnnn 1234m benimkide 9 haftalık dı ne kadar küçük olsada evlat olduğunu biliyoruz o sebepten acısını çok iyi biliyorum başınız sağ olsun 😔💖