Hasret18ayaz Kızlar merhaba 2. Gebelik 7 haftalık hamileyim 2 haftadır falan hareketlerini hissediyorum ama hergun değil arada bir sorun mu var yoksa normal olan bu mu
defnevedoruk Hasret18ayaz benimde 2. 16+4te hissettim 6 gün önce yani 2 gün üst üste hissetim sonra 1 gün yine hissettim. her gün hissetmiyorum daha
Esma006 Hasret18ayaz benim ilk gebelik 16.haftadayim iki güne bir gibi hissediyorum iki üç tekme gibi solda
Merve__26 @Hasret18ayaz ilk gebelik canım. Daha önce gebelik kayıplarım oldu. Hissetmemem normal mi acaba endişeleniyorum🙆♀️
Hasret18ayaz Merve__26 ilk gebelikte çok normal korkmayın benimde daha önce kayiplarim var o yüzden tedirginim bende
Merve__26 @Esma006 zayıf mısınız ? En son doktora gittiğimde doktor karnın biraz yağlı demişti. Ondan dolayı mı hissetmiyorum acaba
Mry2020 Hasret18ayaz 18 oldum arada minik hissediyordum ama bu hafta salgına yakalandım çok hastayım pek hissedemiyorum çok nadir heralde ağrılarım olduğu için
Pelinbb Hasret18ayaz ilk bebeğim günden güne değişiyor 18 itibariyle başladı baloncuk hareket hissi bazen hiç etmiyor gibi ama ultrasonda ettiğini gördük hissetmiyoruz sadece şimdilik :)
yesmkaya-3 İkinci gebeliğim 19 haftalık olduk sayılır hala hissetmiyorum 🫣🫣 bir tane 1.5 yaşında kızım var onun peşinde koşmaktan mı artık bilmiyorum 😂hatta bugün sağlık ocağında aşı öncesi kalp atışını filanda dinledim çok şükür bir sıkıntı yoktu🥰🤲🏻