Rosemihra Biraz bacak boyu geriden geliyor dedi Moralim bozuldu . Aslında kafaya takma dedi işte ana ana yüreği
Busra333 Rosemihra Kaç hafta geriden geliyor dedi doktorunuz peki? Benim kızım da kilo olarak üç hafta geriden geliyor o yüzden soruyorum. Sizin boyunuz nasıl eşinizin,? Çoğunlukla genetik olduğu için bu şekilde değerlendiriyor doktorlar da
igvescarim Rosemihra hiç takmayın canınızı sıkmayın muz süt kaşar yiyin siz güzel beslenin haftasını yakalar. Benim damarımda çeltik vardı 3,5 hafta geri doğdu oğlum boyu 47 cm doğdu ama çok şükür sağlıklıydı şimdi 2,5 yaşında. Canınızı sıkmayın
Dilaraa0740 Rosemihra benim oğlum 40 haftada 43 cm doğdu neresi gerideymis ki şuanda 85 cm mesela bize göre de düşük ama sonradan boy da atabilir belli olmuyor kafanıza takmayın böyle şeyleri.
Rosemihra Busra333 sanırım 2 hafta geriden geliyor bizim boylarımız uzun aslında ya . Bi endişe ettim valla
Busra333 igvescarim oğlunuz yaşıtlarını yakalayabildi mi peki 47 cm dogup? Çünkü benim kızım de 47 cm doğdu suan 3,5 yaşında yaşıtlarından biraz kısa mesela kreşe gidiyor en kısalar arasında :)
igvescarim Rosemihra canını sıkma geri diyince hepimiz korkuyoruz bende neler okudum bir ayağı kısa olur yok cüce olur neler okudum ama şükür sağlıklı zaten önemli birley olunca hemen söylüyor doktorlar
igvescarim Busra333 yaşıtlarından doğdu doğalı biraz kısa ama inanın hiç önemi yok sağlıklı olsun ilerleyen dönemler de Allah nasip ederse uzuması ger olursa spor yapar birşeyler olur. Yeğenim sınıfın en kısasıydı hatta dalga geçilecek kadar öğretmeni üzülüyor diye uzamak istiyorsan nereye bulursan asıl demiş valla sürekli asıldı boyu şimdi çok uzun 😂
Hilalyrdkl Rosemihra neyine geri dedi anlayamadım zaten 40 haftalık 50 cm falan oluyor sizinki bu hafta için normal .
Busra333 igvescarim aynen ben de sorun etmiyorum zaten önemli olan sağlıklı olsun ama merak ettim çünkü bayağı kısa doğmuştu sonrasında da aynı ilerledi önemli olan sağlıklı olsunlar
Elif5361 Rosemihra Benim ilk oğlumda 36. Haftalıktım bacak boyu kısa denildi 2 hafta geriden geliyordu ister istemez moralim bozuldu doğumda ilk sorduğum şeydi bacakları normal mi ama elhamdulillah hiç birşeyi yok gayet sağlıklı şuan 3.5 yaşında şimdi kızıma hamileyim 32 haftalık bunda da kalbinde parlaklık var deniliyor ama takmıyorum geçer inşallah
Rosemihra Elif5361 ya işte benim de kalbinde kaçak var bacak boyu da kısa diuince Down sendromu geliyo aklıma
dika Rosemihra takmayın gerçekten yanlış ölçüm yapılıyor kiloda doğumdan bir gün önce ölçüm yapıldı bana boyu 42 dediler kilosu da 2.250 grm dedi çok üzülmüştüm 36+1 de doğumum oldu doğumdan sonra ölçüm yapıldı boyu 47 cm çıktı kiloda 2.750 Gr mdi doktora sordum hocam yine böyle çıktı bebekler kendini sıktığı için bazen ölçümler yanlış olur takma gerçekten sadece kendinize bebeğine odaklan bol bol su iç
fairytale_ Rosemihra 37+5 47 cm dogum yaptim 1 aylik 52 cm oldu canim merak etme dogduktan sonra boy uzuyor hemen
TKumsall Rosemihra 36+3te 46 cm doğdu oğlum, kızıma hamileyim su an 30. Hafta kontrolunde 44 cm çıktı boyu her bebeğin gelişimi farklı oluyor yakalayabilir de ama kısa dusundugunuz de kısa değil aslında 46 cm doğan bebeğim doğduktan sonra boyunu yakaladı normal şekilde seyrediyor boyu