Gnygns Ozgesahin yarim bardak soğuk sütü yudum yudum yavaş yavaş için,soda için,elma yiyebilirsiniz bunlar genelde geçiriyor.iniallah faydası olur 🙏
Anacsevgidolumelek Ozgesahin ben de soguk sutu yudum yudum iciyorum arkasina sa soda iciyorum bu ikisi cok rahatlatiyor gercekten.
Nesliiihan AynurMervePolat sizin durumunuzun annenizin ilaç kullanımıyla ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama doktor mu söyledi bunu size?
Sarikom Aynen canım bende de şiddetli mide yanması var doktorum gaviskon şurup verdi, birde bana yarım çay bardağı soğuk süt iyi geliyor. Birde elma da iyi geliyor aklında bulunsun hepsini birarada yaptığım bile oldu :)
Umutlu2272 Valla kızlar ben hepsini yapıyorum bana mısın demiyor. Çok yanma var bende sade soda içiyorum hergün bitane özellikle geceleri çok fena. 31.haftamdayım inşallah artık biter🙄🤲🏼
Canderinsumeltem Umutlu2272 suan hem gribim hemde mide yanmasindan ölüyorum bu saat oldu hala oturuyorum valla
payidar Burada mide yanmasıyla ilgili bir posta süt ve soda tavsiye edip hayatından acıyı baharatı hatta acılı salcayı bile cıkarmasını söyledim. Ve ben cıkardım cok rahatım diye de ekledim. Sanırım büyük konustum 🤦🏻♀️ Davetli olduğum yerde mecbur azıcık acılı bir sey yedim o kadar az acıydı ki acısının farkına bitince vardım 😏 cayır cayır yanıyorum alev aldı buralar telefon elimde her an itfaiyeyi arayabilirim 😂