Pinar59 13 haftalık gebeyim ve bir haftadır bu durumu yaşıyorum ara ara bel ağrısı,kalçaya vuran ve sol ayağıma vuruyor bu durumu yaşayan varmı
Minikbebegimm06 Pinar59 ben maalesef 36.haftaya girdim hala geçmedi üstelik çok arttı bacağımı çekerek yürüyorum resmen artık 😭
Sgksgksgk Minikbebegimm06 Minikbebegimm06 merhaba dogumunuz oldu mu? Ağrınız gecti mi? Bende ayni agriyi yasiyorm cok kotuyum dogumuma 5 gun kaldi cok merak ediyorum gecicek mi diye
Minikbebegimm06 Pinar59 evet belim sol bacağım kalcaya ve ayağıma vuran yanarak gelen bir ağrı çekilme hissi oluyor
Pinar59 Minikbebegimm06 sizin doğuma az kalmış ama ben daha başındayım ve 6 ay var inşallah böyle sürmez. bebek büyüdükçe artarmı acaba
Minikbebegimm06 Pinar59 valla doğruyu söylememi isterseniz benim de aynı haftalarda başladı ve hiç geçmedi aksine arttı inşallah sizin atmaz geçer ama bebek büyüyüp baskı yaptıkça artış oluyor
Pinar59 Minikbebegimm06 yürüyüş iyi gelebilir ve bele sıcak su koymak rahatlatabilir inşallah sürekli böyle sürmez
Minikbebegimm06 Pinar59 bele sıcak su koymayın ve kaynar sıcak suyla yikanmayin gebelik döneminde önerilmiyor
hanims ya denk mi geldi bilmiyorum ama bende de o haftalarda vardı, düzenli olarak süt içmeye başladığım zaman da 3 gün içerisinde geçti. şimdi o zamandan beri sadece ara ara oluyor. 36 haftaya geldim bende. bi deneyin belki sizde de işe yarar❤️❤️🤲🏼🤲🏼
Minikbebegimm06 hanims yaa ben de ilk günden beridir süt içiyorum magnezyum kullanıyorum doktor önerisiyle ama hiç etki etmedi ne güzel sizin geçmiş 🥲
Pinar59 hanims yoğurt peynir süt tüketiyorum magnezyuma yeni başladım bakalım belki uzun süre sürmez 🌸