Gunnnessss İlk ultrason muayenesinde kese 5.4 mm çıktı 5+1 haftalık dedi doktor normalmii biraz küçükmü endişeleniyorum çatlatma iğnesiyle olmuştu
Smyye1B Gunnnessss Ay kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum hangi ibare ile yazıyor acaba kese mm ? Bende tek bir birim var GS 0.87cm olarak o mu acaba
Burcg Gunnnessss inşallah her şeyi iyidir 🙏🏻kese boyutu herkeste çok farklı farklı görüyorum bir sıkıntı yoktur bence🥰
Aniiiskosu Bir sıkıntı yok. Hatta bana çok küçük demişti şimdi benim oğluşum 900 gram olmuş 26. Haftasında. Bende çok üzülmüştüm ama üzülmeyin ki bebişiniz de üzülmesin ❤️💙
Nazlicgo Bende 5+2 de 5.6 mm görmüştük 1 hafta sonra kontrolüm var bakalım hayırlısı doktorum boyutu normal demişti
Mervegndgdu Ya bende 5.5-6mm dedi ama tam gebelik tarihim net değil benim çünkü regl olmadı öncesinde düşük olmuştu düşüğün basladığı tarih 16 aralık heralde 5 haftalık gebeyim bende bilmiyorum kafam çok karışık bilen biri anlatabilir mi ?
Loveis Mervegndgdu doktor keseye göre bi tahminde bulunmuş olmalıydı. Orda gözüken ölçüme göre baz alırlar zaten.
Gunnnessss Bugün doktora gittim 5+6 kese 7.8 mm küçük dedi doktorum tedaviye başladı peogesteron fitil progesteron iğne dekort ve corasprin verdi Bakalım cumartesi kontrol var inşallah gelişir
KTB Tam 5. Hafta da 6,8 mm dedi ama küçük veya büyük olarak yorum yapmadı hersey yolunda kalp atışını duyunca sağlıklı bi gebelik diyebiliriz demişti bugün 5+4