Karaca5555
Karaca5555 çok üzüldüm :( sıkma canını ,benim bir arkadasım var 10 yıldır evli olmadı yas 37 oldu tabi ama son 3 yıldır istiyor bebek,öncesi yoktu..olmadı tüp bebek denedi yine olmadı,erkekte sorun yok kızda yok.sonra ankarada bi doktor önermişler tolca ecemiş sanırım,ona gitti..Adam demişki senin rahmıne en kalıtelı embrıyoyuda koysak olmaz.Senin tüplernde mi rahmındemi ne sıvı varmıs doluymus.Ameliyat olman lazım ,o da valla oldu..Simdi de tüp bebek tedavısıne yenıdne basladı yumurtası da cok az ,bır tan bır rane cıkıyor..Bugun söyledi bu hafta rahim yıkaması da yaptıracakmıs,transfer oncesı temızlık falan ..Bin bir tane valla sorun var,ben de sevınemıyorum ,yani 1 senede düşükler falan filan 40 yıl yaşlandım ,zor iş..Maddi ve manevi gücü kalmıyor insanın:( Bir de osman develioğlu var instağramda.online destek alıyorum sormak istediklerm yada rapor vs yorum yaptıracagımda 1000 tl sanırım online görüşme,cok ilgili bilgili bir hoca..Aklında olsun,bazen baska baska gözlere de danısmak bilgi almak gerekli