Damla_g28 Ya bı bende mi oluyor bu merak ediyorum tamam normalde de sinirli bı insanim ama hamilelik etkisi mi şuan 2 katı fazla sinirli dolaşıyorum ortalıkta sizde de oluyor mu 😂😂😂
Esraa00 Damla_g28 Çaki gibi dolanıyorum öyle bir sinir güncellemesi geldi bana Zaten sinirliydim şuan herşeye tepki verebiliyorum😈
lilii4 Damla_g28 ay tam olarak bende bunu düşünüyordum aşırı derecede sinirliyim içim kaynıyor böyle sinirlenince bazen ağlıyorum sinirden 🫠🫠🫠🫠
Edanursoylu Damla_g28 ben genelde de hep sinirli insanım. Kızım hariç biri bana a dese üstüne atlayıp yolasım geliyor 🤣🤣 hamilelikte tüm sabrımı kızımdan yana kullanıyorum 🤣🤣
Mrv342 Ben de öyleyim hatta kinleniyorum sürekli bir şeylere kendi kendime diyorum abartma dur bi 🤣 ama elimde değil zihnimde sürekli birilerine kinleniyorum ama tek sorun kimseyle de doğru dürüst görüştüğüm yok 😂
Damla_g28 Mrv342 kız bı ara kafayı yiyom sandım kendi kendime konuşuyorum kavga ediyorum bide hahaha 😂😂😂
Esraa00 LeylaAB 🤣🤣elimde bir kesici delici alet eksik eşim diyo şahtın şahbaz oldun 🤭 Umurumda değil beni mutlu eden mutlu olsun mutlu etmeyen de kendi bilirr dimi kıazz😄😄😄
Esraa00 Damla_g28 😂bazıları gerçekten nefretlik ama özellikle aman bu hamile biraz dikkat edelim demek yerine patır patır kalp kıranlara asla zerre tahammülüm kalmadı
Meltemanneolsun Evet sınirim biraz yükseldi ama belli insanlara zaten normalde de sevmediğim beni gıcık eden insanlarla süreklilik savaş halindeyim yani bir kelime etseler saçlarına yapisabilirim o dereceyim
Deleted33000 Damla_g28 ay evet bende öyleyim ya ne çenemi tutabiliyorum ne sinirimi laflar birden ağzımdan çıkıveriyor 🤣🤣🤣
Elifcr1 Ay kızlar bende de tam tersi hamilelikten önce aşırı sinirli soğuk biriydim. Ama son 2 aydır ben ben değilim 😀aşırı sakin içime atıyorum her şeyi ve ağlıyorum sürekli. Artık bu durumdan çok sıkıldım ben eski halime dönmek istiyorum ya.