Kartanesi-24 Iydrnjg Başarılı bir ressam olsaydım nasıl biriyle evlenmek istersin dediklerinde seni tanımadan seni çizerdim demişti 🥲🤭🤍
Pinarkorkmazer Aylaa123 benim kocam gerçekten tam bir danaymış baksana biri kocasının gökyüzüsü olmuş biri dünyanın en güzel resmi 😂 benim kocam da sakarlık yaptığımda bana bir şeyi becer desin hahahahahha
Pinarkorkmazer Iydrnjg geçen evde tamiratla ilgili bir şeyleri yapamayınca kocam bana “ bir şeyi de becer “ dedi hahahahahahhahahah ben de haydi ordan kolaysa sen becer dedim 😂 o gün bu gündür ne zaman bir şey yapsam bak bir şeyi de becerdim diyorum
Balbebek012 Iydrnjg hatunum der benim içim erir ya bu kelimeye bayılırım telefonunda da hatunum diye kayıtlıyım🥰
Balbebek012 Pinarkorkmazer ahhaa sen de aynısını yap ona 😅😅 kaldır güzel kıçını da göreyim filan de ahahha ben böyle çok laf atarım sağolsun her hizmetimi yapar çay getirir kahve filan yapar getirir normalde çorabını giymeyi bile beceremez ama ben laf atınca beceriyor adam😅
Ela009 Eşim çok şanssız biri bu hayattaki tek şansım sensin der 😂 gerçekten şanssız ama yani talihsiz bir kocam var maalesef ki 😁