Nirgul 37-38 haftalık hamile olanlar sizde durumlar nasıl,vakit yaklaştıkça çox korkuyorum doğum korkum var😕
Busra-0760 Nirgul 3 şubatta sezeryan olacağım 38+3 haftalık hamileyim ilk gebeliğim korku endişe heyecan bütün duygular birbirine karıştı ama Korku ağır basıyor 🥹🥹
esraamutluu Nirgul bende 38+5im iri bebek diye sezaryen olarak ilerliyorduk ama şimdi kanala da girmeye başlamış 🙊 normal doğum bekleyelim bu hafta yoksa haftaya sezaryen dedi ikisi de beni korkutuyor 🙈
Sweet35 Nirgul 37+4 benimde nedense şuan korkmuyorum ama doğuma giderken korkarmiyim bilmiyorum başı aşağıda normal doğum dedi doktorum Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin hepimize
Elif-94 Nirgul Allah hepimize güç kuvvet versin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏼👼🏼
hatice_aygun2 Nirgul daha 29 haftadayım ama ikinci doğumum ilkinde aşırı korkuyordum dışardaki insanların abartmqdı yüzünden normal doğumdu şimdi doğum korkusu heyecan hiçbiri yokta kızımı arkada koyacak olmak zor geliypr asla bensiz duran bir çocuk degil 🤦