1234kade Seyma27 aysel zümra mı benimde kızım adı aysel zümra😃 çok şaşırdım şimdi birebir olması hikayesi varmı isminizin🥰😍
Seyma27 1234kade aysel kayınvalıdemın ısmı zumra da ben hep istiyordum sızın kızınızda cok yaramaz mı 😄😄
Sena-cy00 1Ali çok teşekkür ederimm 😊 Şöyle kızım ikizler, babası da ikizler ikiside haziran doğumlu biri başı biri sonu 😂🙈 ama huyları aynı desem bu kadar olur 😂😂😂
1Ali Sena-cy00 benim eşimde ikizler o yüzden sormuştum 🙈çok hareketli, fazlaca sosyel, eğelenceli. Bende tam tersi daha daha sakın uysal evcimenim bakalım oğlumuz nasıl olacak
Dilarabozdemir 1Ali 2.5 yaşındaki kızımın ismi ŞİFA🩷 Nasipse 17 Şubat’ta doğacak oğlumun ismi CİHANGİR🩵
esrasavas 1Ali Allah bağışlasın allahim uzun ömürler versin inşallah 🫶bir oğlum var 3 yaşında isimi Ramazan ege şimdi de kızım olacak adı Asya olacak allahin izniyle 💖🫶
1Ali esrasavas çoook teşekkür ederim🤍bende yaş aralığını 3 istiyorum her şeyden önce nasip tabiki ama bakalım nasıl olacak 🙈
esra34_ Berooo123 bende 20 haftalık hamileyim 2. Gebeliğim birincisinde doğa çok sitedim erkek oldu şimdiki ne nasipmis doğa ismi çok hoş içimi alıyor isim ya bı tek bana mı oluyor
Berivan26 Oğlum olucak mirza düşünüyoruz daha dogrusu babası çok beğendi ben zeyd istiyodum zeyd mirza anlamlı oluyomu sizce
1Ali Berivan26 aslında çok yakıştırdım ama ben hep tek isimden yana oldum. Eşimin rahmetli babasının ismi orhan yoksa sadece ali koyacaktık. Sizin içinize sindiyse gerisi önemli değil 🩶