Rbya DNAT Siz de öyle teşekkür ederim amin inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻💜🐣
Sevda0 kızım 2 buçuk yaşında Dilem Deniz juniora 5 aylık hamileyim cinsiyetini hâlâ bilmiyoruz bacaklarını açmıyor kız olursa Royem Doğa erkek olursa Alkım Ege 🧿
Tatli_bebek12 DNAT bende 10 haftalik hamileyim kızım olursa inci koymayi cook istiyorum erkek olursa aklımda hiç isim yok bitane oğlum var adı ayaz🥰
1Ali Arzu_y eski isimleri mi seviyorsunuz yoksa daha duyulmamış, günümüz isimlerinden vs hangisini tercih edersiniz
monica50 Aysegul-ucbh umarım oğlunuz olmaz abisinin adının ne kadar modern olduğunu görünce bana neden arap bedevisi ismi verdiniz diyecek çünkü
1Ali monica50 Huzeyfe ismi sahabe ismi diye biliyorum güvenilir gibi bir anlamı vardı bence gayet hoş ve güzel herkesin kendi tercihi eminim hanımefendinin çok içine sinmiştir
Aysegul-ucbh monica50 oğlumun ikinci ismi Süleyman. Bir oğlumun daha olmasını çok isterim. Kusura bakmayın ama cinsiyet dileği için temennide bulunacak en son kişisiniz. Sizin arap bedevisi dediğiniz Peygamber efendimizin sır katibi olan bi sahabedir. Öyle güzel ahlaklı bir oğlumun daha olmasını çok isterim.
Zananur Zana ,Eflal, Rabia,Ebrar dört tane kızım var 🥰♥️14 haftalık hamileyim Rabbim nasip ederse oğlum olursa Mirza Asaf koymayı düşünüyorum ama eğer kız olursa Hafsa yada Almira koymayı düşünüyorum sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi 🥰
1Ali Zananur maşallah 😍 dört çiçeğe bir böcekte yakışır 🤍Rabbim hayırla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
1Ali Esrakzly zaman o kadar hızlı geçiyor ki inan anlayamıycaksın bile. Daha dün gibi son 99gün kaldı diye post açmıştım şimdi bebeğim 4aylık olacak🥺