1234kade Seyma27 olur olur merak etme😂gerçekten yaramazdan sonra uysal çocuk doğuyor emin olabilirsin erkek çocukları adı çıkmış ama yok diyodum benim kız böyleyse oğlan nasıl olur tam tersi nayıf uslu kibar bişey oldu eltiminde öyleydi ikinci hiç zorlamadı ilki hala sıkıntı çıkarıyo😂
Seyma27 1234kade ınsallah valla akıllı soz dinleyen uslu cocuga hasretim 🤧😆 sağlıkla gelsın ınsallah bakalım nasıl olacak
Meral_56 Lilybaby Gercekten bayildim ismine cok güzel saglikla buyusun inşallah ❤ Ala yi biliyorum da Taçlı yi nasil düşündünüz acikcasi hikayesini merak ettim
Prensess33 Fatoss_19 Adıyla büyüsün inşallah Emin ismi çok hoşuma gidiyor karakter olarak nasıl oğlunuz gerçi daha küçük ama bilemedim sormak istedim☺️
Fatoss_19 Prensess33 ilk başta çok akıllı🥰,birazcık yaramaz,😅ama çokta cana yakın,yapma dersin inadına yapar🤣şimdilik böyle,canım oğlum her haliyle seviyorum 😁☺️”en çokta annesini sever”😂
Htccndn 1Ali Siel fransızcada gökyüzü demek bir yerde duymuştuk eşimle çok hoşumuza gitti serbeyında yanına yakışacağını düşündük çokta güzel oldu ❤️🥰