ebruca52 Kızlar acile gidiyorum serum bebeğime zarar verir mi? Serum taktırmak istediğimi söylersem yanlış bi tedavi uygulamazlar değil mi korkuyorum.. metpamid zararlı diye duydum kusmam var dediğim onu vericeker muhtemelen serumla nasıl olcak şimdi
myangelson ebruca52 zofer tarzı ilaç veriyorlar serumla onu da hamilelikte veriyor doktorlar. Ben prilam kullandım hala kullanıyorum doktor vermedi mi prilam?
Sdanur1 ebruca52 doktorunuzla gorusun prilam kullanın asla kusturmuyor diyemem ama en aza indirdi 18 haftaligiz halen kusmalarım devam 🥹beyaz leblebi tuzlu salatalık tavsiye ederim
seyma0661 ebruca52 ben hamile olduğumu bilmeden metpamit kullanmıştım fayda etmemişti doktor da zaten onu kullanma diyip Prilam vermişti. Serumla da Prilam yada zafer verirler muhtemelen. Zafer de sürekli kullanımı tavsiye edilmiyor yazdırırsanız Prilam yada prizin yazdırın
ebruca52 myangelson hayır ilk gittiğimde 5 haftalıktı bulantı kusma hiçbişi yoktu iki haftadır dayanıyodum artık bugün bayılcak gibi oldum
Mltmzngn Gamzeeakt prilam’ı nasıl kullanıyorsunuz? Gece yatmadan mı almak gerekiyor ve dozu nasıl oluyor?
ebruca52 Sdanur1 denedim denedim prilam hariç her şeyi denedim mahvoldum resmen hiç iyi hissetmiyorum kendimi ne yesem kusuyorum
richgirl10 ebruca52 zararlı diye nerden duydunuz? Dr dışında özelliklede burada okuduklarınıza lütfen inanmayın ve bilime inanın. Serum alsanız bile Allahın izniyle hiç bir şey olmaz. Burada bende dahil serumlarla hamilelik geçirenler var.
Gamzeeakt Mltmzngn Ben yatmadan önce alıyorum bir tane eğer sizin bulantınızı kesmezse iki tane de alabilirsiniz
Sonnenblume Haftadan itibaren hem prilam hem zofer kullandım. Şuan 19 haftalık geceleri prilam kullanıyorum. Serum almak zorunda kaldığım günler oldu çünkü yiyip içemiyordum bulantı kusma yıldırmıştı artık ilaçlara rağmen. Doktorum Metpamit yaptırabilirsin serum demişti. Sağlık kabinine gittik hastaneye gitmeyelim diye ama biz onu yapamayız dediler risk almak istemediler. Hastaneye gittik orada da kadın doğum bölümündekilerle görüştük zofer yaptılar serum. Rahatlamıştım. Mutlaka hamile olduğunuzu belirtin ( tabiki belirtirsiniz ama bunu tavsiye etmeyi kendime borç bilirim ☺️) geçmiş olsun. Ve lütfen unutmayın geçecek bir gün ya da azalacak 🥹
ebruca52 Sonnenblume sadece düz serum izotonik taktılar prilam yazdı .. 1 tane içtim yarım saat oldu hala kötüyüm
ebruca52 richgirl10 çok teşekkür ederim ilginiz için .. serum ve prilam verildi ama ilacı içmeme rağmen iyi olamadım hala bulantım devam ediyor
richgirl10 ebruca52 kaç haftalıksınız? Ben 29. Haftadan sonra prilama geçtim. Zofer ayakta tuttu hep ( hap) 29. Haftama kadar. Tabi bu arada neredeyse her hafta serum aldım hastanede
Zeynep66_ ebruca52 medpamid kullandım hiç fayda etmedi bana serumla takilanin zararı yok ben taktırdım ve rahatladım birazda olsa