zehranur0113 Sorum başlıkta kızlar bat günüm 5 Şubat gözüküyor yani adetime 9 10 gün var dayanamayıp awox marka erken gebelik testi yaptım sonucunu negatif çok erken demi
kardelenimm zehranur0113 benim 6 gün önce silik bir şekilde belli olmuştu yine de emin olamamıştım kan verip netleştirdim. Bu tür durumlar kişiden kişiye değişir
1380ags Belirtileriniz nelerdir? Benim yerleşme kanaması sanıyorum oldu. Sol kasık ağrısı da oldu. Başka da bir belirtim yok şu an
zehranur0113 1380ags inşallah canım bemim şu an öyle belirtim yok yani sadece ara sıra adet gibi sancım vsr dün kasık ağrısı vardı bide belim ağrıyor ama bunlar bende hep olduğu için emin olamıyorum
Newmomdml zehranur0113 erken gebelik testleri 6 gun onceye kadar sonuc veriyor. Ben 1 gun gecikme ile yapmistim test cubugunu idrara bandirdigim an 2 cizgi cikmisti hic bekleme surem olmadan. Bence sizde ya adet gecikmesi bekleyin ya da adete 2-3 gun kala falan yapin
Newmomdml zehranur0113 evet 10 gun fazla max 6 gun onceye kadar test yaoarsaniz daha iyi olur. Bu dedigimde tabii erken gebelik tseti icin gecerli kaset testeler cok gec gosterir onlarla yapmayin