Hnfcls Merve_kucuk ilk haziranda hamile kalmıştım oğlum oldu simdi ağustos ta hamile kaldım oğlum olacak gene 😃
Bsra_blc Mavili1480 Ekim gerçekten hep erkek cikti ben şoookkk 😁 bende Ekim de hamile kaldim daha cinsiyet beli değil o zaman benim de erkektir 😂
ikibaloglanannesi Bet-San Oğluma Mayıs 2022′de kaldım. Şubat’2023 de doğdu. Kızıma Temmuz 2024′de kaldım. Nisan 2025′de doğacak
ikibaloglanannesi Merve_kucuk Mayıs’ta kaldım oğlum oldu o tuttu da temmuz da kızıma kalmışım tutmadı o çünkü temmuz erkek diyor buna göre😂
Bglmmrn Bet-San valla canım 8 aylık evliyken 3 uncu ayimda tutmusmut şimdi 2 buçuk yaşında bı oğlum var 😊😊😊
Merve_kucuk defnevedoruk Postu açan bayan Ocak erkek, şubat kız diye gidiyor doğru mı acaba demişte. Ne kadar doğruluğu var bilmiyorum ☺️😅
Bet-San Kızlar arkadaşlarım yıldız falı baktırdı 😂 cinsiyet için soru sormuşlar o da bu bilgiyi vermiş çoğumuz da tez çürüdü zaten 😂
Mervenur055 Tugba29_ ay bende ekimde kaldım hala ögrenmedim devlete gidiyorum haftaya ögrenirim inşallah