Nag Merhaba anneler, 2 firma arasında kaldım siz hangi firmayı seçtiniz ve neden? Hangi içerikteki paketi seçtiniz?
gezentianne Nag Eurofinste sorun cıkarsa amniyosentezi ücretsiz karşılıyorlar diğee firmalar karşılamıyoruz dedi.Panaromaya da sorun isterseniz
Ayse3434ay Nag panoramaya yaptırdım en ıyısı bu zaten yorumlarına bakın kötü yorumlu yerlere yaptırmayın
Nag Ayse3434ay evet bende panaromaya yakınım ama eurofinste bir sürü gruplara ayırmışlar kafam karıştı panaroma 3 grupta ayırmış sadece 🤷🏻♀️
-37- Nag kullandıkları tekniğin farklı olduğunu anlattılar kanda ayrıştırma yapılarak ınceleme olmuyormuş zaten ıkısı arasında kalmıştım en ıyısı dıye ona karar verdım pişman da olmadım ılgılerınden
Ayse3434ay Nag ben en basıt paketı yaptırdım doktorum öyle dedı gerek yok dedı bır Irak görüyorsa doktor fıll paket tabı yaptırın
asli_13 Ben de ikisi arasında kaldım panoramaya yaptırdım. Panoramada hiç şikayet bulamadım farklı forumlarda eurofinste bir ya da iki tane şikayet okumuştum.
summer8 -37- merhaba buralara nasıl ulaşıyorsunuz? Panaroma dediğiniz natera mı? Bu testin diğer adı panaroma çünkü kafam karıştı. Benim doktorumda genoksun temsilcisi vardı
Bahar0993 Panaroma firmasına yaptırmıştım plus paketi seçmiştim aralık ayında 8-9 gün içerisinde sonuç söylemişlerdi
summer8 Bahar0993 merhaba buralara nasıl ulaşıyorsunuz? Panaroma dediğiniz natera mı? Bu testin diğer adı panaroma çünkü kafam karıştı. Benim doktorumda genoksun temsilcisi vardı
1kopek1bebek Nag panorama plus 500 dolar yapıldı. Eve hemşire geliyor zaten siz bi yere gitmiyorsunuz. 8 iş günü içinde sonuç çıktı.
summer8 1kopek1bebek merhaba buralara nasıl ulaşıyorsunuz? Panaroma dediğiniz natera mı? Bu testin diğer adı panaroma çünkü kafam karıştı. Benim doktorumda genoksun temsilcisi vardı