Merve-Beyto Hergün muhakkak Yaşıyorum bu sorunu. 8-5. 9-5. Dinlenmediğim için desem sürekli yatıyorum lavabo harici kalkmıyorum beslenmeme çok dikkat ediyorum. Çarşamba günü randevum ama o zamana kadar sizlere sorayım istedim. Bu sorunu yaşayan var mı?
Minnakpopus Merve-Beyto bu değerleri benim doktorum düşük görmüyo gebelikte yani 8-5 hadi tamam bir tık belki ama 9-5 /9-6 /10-6 isteriz biz zaten diyor sağlık ocağıda doktorumda benimde hep 9-6/10-6 dır bi sıkıntı yaşamadım çok şükür
Baby_B Merve-Beyto az önce actim bu posttan bende. Aniden düsüyor Halsiz ve yorgun kaliyorum Gun icinde sorun yok ama bir anda dusuyor. Tuzlu bir sey yiyince cikiyor.Ama cok yoruyor bu inis cikislar vucudu.
tecrubeliiannee Merve-Beyto ilk gebeligimde yaşamıştım ac durmayın tuzlu beslenin 3 aydan sonra normale dönüyor
Zeyzeykr Bende de tansiyon yüksekliği var malesef en düşük 13.5 gördüm bende dinleniyorum sürekli düşüremiyorum hiç.
Merve-Beyto Baby_B evet bi anda oluyor gerçekten. Geçen gün resmen uykumda düştü gözümü açtım heryer dönüyorrr.