Arhez20 Merhaba bende pcosum , adetlerim 3-6 ay gecikmeli olurdu. 25 yaşındayım 14 yaşından beri aynı sıkıntı. 2.5 yıllık evliyim çocuk istediğimizde 1 yıl doğal yolla denedik ama olmadı. 1 yıl sonunda dr a gittim femara verdi hap ardından çatlatma iğnesi oldum 2 kere kullandım ama negatif. Sonrasında gonal f iğneye başladım yumurtalarım her ikisinde de gelişti çatladı ama döllenme olmadı. Bu da olmayınca rahim filmi çektirdik acaba tüpler mi kapalı diye o da normaldi. Sonra pes ettim 1 yıl sonra işe girdim. İşte aşırı yoruluyordum iş stresi falan derken bebek işini kafamdan tamamen çıkardım ve artık istifa etmeye karar verdim. İstifamdan 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Bu arada zayıfım 49 la hamile kaldım insülin direncim her şeyim normal. Ultrasonda görüntü pcos adet düzensizlikleri ve hormon testleri sonucu hormon bozukluğumla bu tanı konuldu. Abur cubur her şeyi yedim kilo alamadığım için yiyordum yani. Kısacası benimki tamamen psikolojik olduğunu anladım. Doktor bana 14 yaşında sen pcossun geç yumurtluyorsun dediğinde çocuğum olmayacak mı diye sormuştum. Bilincimde nasıl işlediyse (şu an 25 yaşındayım 20 haftalık gebeyim ) kafamda bu yaşıma kadar onu düşünmüşüm kendiliğinden olmayacak diye. Vücudu kesinlikle beyin yönetiyor strese girmeyin ve çok düşünmeyin 🌸🌸🌸