Merveangel Kızlar 20 haftaligim her hapsurmamda her öksürmem de altıma kaçırıyorum sürekli çamaşır degistiriyorum doktora söylemek gerekiyormu acaba ilk oglumda dogumdan sonra olmuştu böyle hamilelikte olmamıştı
Srfn11 Merveangel 21. Haftadayim hic byle bsy yasamadim postun yukariya ciksin die yazayim ddm ilkkez duydum bunu 😳 akinti oluyorda islak bir akinti ama altina kacirmak 🙄
Rabia06 Merveangel ayy aynısı bendede var kızımda dogmdan sonra cok yaşiyodm şimdide bu hamileligimde yaşiyom bende sormadım doktora normal dogm mu yaptn canm
NisanRana Merveangel bende de yok ama genelde duyuyorum ilki brnim belki ikincide idrar torbası daha sarkık oluyodur bilmiyorum ama bunu yaşayan tanıdıklarım var
Merveangel Srfn11 evet cnm malesef yani bir kac damla oluyor ama beni cok rahatsiz ediyor son 1 aydır böyle doktor randevuma da var daha
Merveangel Rabia06 evet cnm normal ve zor dogum olmuştu dogumdan 2 ay sonra felan geçmişti bunda hamilelikte basladi anlamadim bende:)
Srfn11 Merveangel Ama seyden olabilir o rahim buyufukce idrar kesesinede baski uyguluyor yaa sebebi kesin odur die dusunuorum
Merveangel Elaylama kendime yarın gidip camasir alicam sürekli değiştirmek ten kalmiyor hemen de kurumuo kış günü:))
Rabia06 Merveangel aynn bndede dogmdan sonra olmştu normal dogmdu benmde bi kaç ay sonra geçti şimdiki hamileligimde yine var öksürürken hapşirirken cok fazla gülerken allahdan günlük ped kullanıyom yoksa dişarıyada gözükür 😂😂😂
tugbamehmetbaki Merveangel Merveangel serum taktırdı kışlalarım.azalskn diye bunun çaresi yok ama ben doktorumla her şeyi paylaşıyorum. daha iyi oluyor
Elaylama Merveangel ben de almıştım ama benim 30'a yakın geçti çiş kaçırmam. o ara çok hasta olmuştum ondan iyice hapşuruk öksürükten tutamaz olmuştum. şimdi bir sürü külodum var ama çiş kaçmıyor. 🙊
Sevdaliza İlk hamileliğim benim gülerken hapşururken kusarken iki damla kaçırsam iyi şaldur şuldur gidiyor valla önüne geçemedim bi paket Prima da kendime alıcam bu gidişle 😂😂😂