Meridaily Alpello kuzum testin markası ne? Benim de aynı çıktı aynı testimiz sanırım. Bat bugün benim de. Belirtilerin var mı? Benim adet olacak gibi agrım var
Alpello Merhaba hanımlar 4 ay önce üçüz gebelik vardi ama gelişmedi maalesef kürtaj oldum bugün regl günüm ama belirtiler gebelik gibiydi test yaptim boyle cikti sizce varmi.erken gebelik testini ilk defa yapiyorum bilemedim.hep diğer testlerden yapiyodum.
Alpello Meridaily artı med olması lazim attım kutusunu benimde bugün regl günü sağ kasigimda batma coktu akıntı çoktu emin değilim bu kadar silik cikincada yarın tekrar yapacağım
Meridaily Alpello benimki de days doctor. Kapak aynı olunca marka aynı sandım. Benim de akıntı çok adet oldum sanıyorum hep. Bakalım inşallah yarın da pozitif görürüz🤲🏻bat ne zaman
Pembe_bulut Alpello erken gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor ama eğer idrarı damlatır damlatmaz bu şekilde çıktıysa gebelik olabilir :)
Meridaily Alpello ben de sabah testleri bozdum heyecandan, sonra bozuk testin bırınde cizgi belirdi. Gittim bir daha test aldım 3. Ve az idrarla çok silik yine aynısı. Emin olamadım yarını beklıyorum ben de, agrılarım devam ediyor🤔
Alpello Meridaily benimde bel agri ve sağda kasık batması var regl ağrım daha farklı oluyor bilemedim kafam çok karıştı gidip bidaha test alasım var 🤣
AslanBebeginAnnesi Alpello hayırlı olsun canım şimdiden çizgi çok net görünüyor ☺️ adetin gecikti mi bir de test hangi marka
Alpello AslanBebeginAnnesi teşekkürler aritmet test ama bugün yaptığım normal test bugün çıkmadı çizgi yarın kan vereceğim benimde kafam karıştı