papatyaolsun Benim de bat 1 Şubat. Seninki gibi kuruyunca çizgi çıktı canım. Kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum , her zaman kuruma çizgisi çıkmayınca insan ümit ediyor tabi. Dayanabilirsem yarın sabah, yoksa saat 23.00 gibi bir daha yapıcam bakalım
Tugba2794 gizemm_ocal ya gercekten mi ben baska testle sağlamasını yapmadım direkt kan vermeye gıttım pozitif cıkmıstı acaba diğer testlerın hassasıyetlerı mı dusuk deger olarak? İnsallah bebiş vardır canım
gizemm_ocal Liddle_mom yaptım ama prodoctor değil canım başka çubuk testlerden yaptım negatif hep.. Ümidimi yitirmemeye çalışıyorum ama üzüldüm
gizemm_ocal Tugba2794 bilmiyorum ki canım ümidimi kaybetmemeye çalışıyorum ama işte bakalım inşallah prodoctor çok çok hassastır da 2 gün önceden tespit etmiştir ne diyim 😞
Liddle_mom gizemm_ocal canim biraz daha bekleseydin keske ya neden hemen yaptin uzulmeni istemem sakin umidini yitirme
Tugba2794 gizemm_ocal insallah canım ya tekrar test yaprsan benı de etıketler misin sonucu cok merak edıyorum da🌸
_Feslegennn__34 gizemm_ocal benimde boyleydı ve beta 5.41 cıkmiştı sonra kimyasal döndü inşallah sizin güzel bi şekılde atar inşallah ben hep o markayı kullandim iki yıl boyunca hiç silik cıkmamiştı bunda cıkmışt ve vardı inşallah sizinde vardır
Neboss Yasinmetem Merhaba canım baktım görsellere 3 üde yanlış olabilir mi bilemiyorum adetinde geçmiş galiba kadın doğuma gidersen rahim kalınlaşmışmı ona da bakıp anlıyorlar gebelik yoksada adet söktürücü verirler umarım gönlündeki neyse öyle olur ❤️
Yasinmetem Neboss teşekkür ederim. Şoyle ki adetime 5 gün kala 2 gün kanama gördüm ama 1 ped dolmayacak kadar . Sonra şüphelendim çünkü benim adetim 6 7 gün sürer . Eğer onu saymasak şu an adetim bir hafta geçti diyebilirim