Kurbagaannesi chicco urban plus travel sistem bebek arabası kullanan var mı acaba? Görüntüsünü ve fiyat performansını çok beğendik. Ağırlık da beğendiğimiz diğer arabalarla hemen hemen aynıydı. Acaba başka eksi artı özellikleri var mıdır?
AyseErdal Ben chicco tiro sprint aldım , 3 parca , puset, port bebe ve normal bebek arabası oluyor 1995 tl ydi insirimde dediler 3 binden düşmüş .henüz kullanmadım ilk bebegim acemisiyim .ama görünüşü cok güzel magazadaki kız baya taktı söktü gösterdi kullanıslıydı ,
MomB Pegperego book plus51 aldim. Hem bebek icin konforlu, hem guvenlik testlerinde odillu hemde tek elle kapaniyor kasasi. Kedinlikle tavsiye ederim
Sevdalinka_30 Ben de travel aldım baby Home markanın gayet hafif kolay katlanılabilir bir model severek aldım size de gözle görüp deneyerek almanızı tavsiye ederim ben çok mağaza gezdim ya ağır ya şekli kötü ya taksit yapmıyorlar yada rengi yok... bende Avrupa yakasında Saraçhane Haşim İşcan geçidine gittim orası bunun duayeni diyebilirim sırf araba puset beşik bisiklet satılıyor yan yana mağazalar sağlı sollu gitsen kesin alır eve dönersin istediğin marka model renk envai çeşit 6-10 taksit peşin fiyatına benim aldığım yer instagramda var ekle bir bak ayhancocuk indirimde yaptılar sağ olsunlar aracımıza kadar kutuyu taşıdılar
Nurulayn Kurbagaannesi ya grupta bir bayan vardı çok üzgündü öyle bir durumu vardı merak ettim herhalde siz yorum mu atmışsınız direk size atmışım o zaman kusura bakmayın lütfen belki bildirimlerden bakarsanız görürsünüz hakkınızı helal edin
Kurbagaannesi Nurulayn ay ben kaynana guruplarına da pek girmiyorum isim benzerliğidir kesin 💁🏻♀️ Rica ederm